höh.=)

Test resultat:


Du är 0% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

my boo.

Skolan sög idag.. såna konstiga människor som kallar sig feminister och antagligen var flator .. o_O hela jävla förmiddag.. så jag satte mig i ett rum med Carrow och gjorde uppgifterna till imorgon, har bara en till kvar =) mwiihiihi. Har kommit långt iaf.. höhö.. Sen var det idrotts teori.. sögit. så jag och lina satte oss i matsalen och drack kaffe ist (: gottgott.. sen var det hem till baby som hade fixat mat till mig (: höhö.. sen blev det myspys =) .. saknat han så mycket, har inte sett honom på fyra hela dagar..=( varit sjukt tomt.. menmen han gjorde mig superglad idag..=) riktigt mysig dag idag.. Sen följde han mig hem och sa gulliga saker =) mwihihi.. Och nu saknar jag han dö mkt =(( måste vänta endaa tills imorgon, ska nanna över hos baby =) mysmysmys , längta ! .<´33 gush, älskar att vakna upp bredvid han , underbaraste känslan i världen.. allt känns perfekt när han ligger där ihopkrypen som en liten bebis med sina tunga små andetag.. gush söötnos! . Min gulleplutt =) kommer bli super imorgon.. Sen ska jag träffa becks också imorron en stund, fika och prata , har inte sett henne på typ två veckor.. känns som två år =(( .. menmen =) Sen är det skola och sånt.. menmen =) ill be back.. =)


xoxo

hanukka?..

Stress, men men.. Helt seg i skola eftersom stressen blev övermycket så jag blev trött och seg efter och bara dega i soffan hela dagen, och hade skojsigt med flick'sen =) .. haha.. äsch.. Sanne va ju grymgrym idag asså! , Sthlmska you go girl! . haha =D..längesen man skrattade så mycket.. Nu har jag suttit och kommit en bit på min eng. uppgift.. som jag får kriga med imorgon i skolan för jag vill helst lämna in den imorgon, få tillbaka den, fixa den och få mvg, yeah right.. good luck.. men som Lina sa idag, MAN FÅR ALLTID DRÖMMA =) .. Och så har jag två prov imorgon, Samhällskunskap och Matte.. och kanske till o med teckenspråk.. Snacka om ångest.. Imorgon blir det jobbigt.. Sen ska jag till Alen och ta hand om honom lite.  Sen blir det plugg och sov.. Nu är det vänner som gäller , och kaffe.. btw , Ross Son ÄR DÖSÖT =) . och Rachel bytar frisyr i typ sådär, varannat avsnitt, hänger inte med .. :) menmen ,

xoxo


mån - usch.

Första dagen eftet lovet nu. Tröttsamt? Jaa.. snacka om... och ja deppar över mina bög-korta-naglar.  Vill ha dom som dom var .. =( .. buhu.. men jaja.. dom växer väl.. Jah.. en vecka kvar nu i skolan, eller ja , fyra dagar kvar... usch nej.. bara tanken får mig att må illa. . menmen .. Skolan va i helhet okej, kul o se alla igen.. eller typ.. jah, inte alla men dom flesta . Höh.. Eng gick bra iallafall.. Men Ig på religionsprovet .. o_O .. men rövhål - Erik då.. Sugit men men omprov nästa fredag igen =) får hoppas på det bästa då .. Nu är det sängen som gäller, strax.. =) o tv;n.. Upp tidigt imorgon bitti, måste sova sova sova , =) mkt.. godnatt.

xoxo

mysdag

Blev mysdag idag bara, blev ingen snögubbe för all snö var slask bara, .. Till jag hade kommit till honom, ( sju minuter tar det ) var mina fötter genomblöta.. gush .. Så fick jag hans strumpor , lite stora, men sköööna =) hihi.. Jah sen gick vi och handlade också.. och så kom svärmor hem och sa att hon o svärfar åker till Thailand på sista minuter resa nu på tisdag.. Alen blev superglad, för sin egen skull då haha :P <3 .. Men de blir kul .. hade följt med om det inte vore för skolan.. Sen hjälpte vi henne ta upp resväskor och så.. hon va helt stressad haha bara sprang runt sån gullig liten sak helt snabb haha.. Sen gick vi och handlade tillsammans allihop .. Sen jah.. Fick jag nya skor också av min älskade svärmor som är från bianco :O helt sjukt , jag har typ en hel garderob bara från henne nu =D mwahihih =) blev superglad.. jah, sen va de hemåt för ja ska hinna plugga och allt annat, köpte pytt i panna påvägen hem också =$ nu är jag mätt o belåten och vill sova , men ska börja plugga strax istället (: kanske... haha =)

xoxo

morgon-irriterad.

Idag är jag veeerkligen irriterad, vaknade med huvudvärk och ingen jävla nutella kvar .. !!! OHHH!!!
Blev ingen bio igår iheller.. orkade inte riktigt dra mig upp till stan o hålla på.. haha.. får bli nästa helg eller något.. Träffade vicky lite.. Men de var knappt lönt egentligen för hon va helt borta .. Sen gick jag till Alen.. och vi tittade på tv hela kvällen, och såg en komedifilm på hans dator.. Sen.. jah.. gjorde vi inte mycket mer.. och pratade , pratade mycket.. Varför ska det alltid vara " okej " när man pratar om de, öga mot öga.. Men annars är det en katastrof? .. I just dont get it :S .. menmen jaja.. Jah, de blev mysigt ..Sen gick vi en liten promenad ute , iskallt .. det var jättemycket snö igår också.. gush, hatar snö .. menmen ..:) om de kramsnö idag så ska vi bygga en snögubbe =D .. men det tror jag inte, ser ut o ha regnat inatt, fittsnö.. =( men jaja :) får se vad som händer.. Sen är det hem o plugg.. har prov på Ons.. en eller två vet inte riktigt.. Måste börja fixa det nu (: .. hii..

xoxo

Helg , ...?

Träffade Vicky påväg till Alen igår, hann prata igenom hennes liv lite snabbt på kanske tio minuter , en kort sammanfattning på det som har hänt senaste två dagarna , ( och tro mig, DET ÄR FÖR MYCKET ) hon har typ förmycket action i sitt liv.. De aldrig någon ro, de alltid något som händer.. Det ena efter det andra.. något löser sig , men så blir det strul med något annat.. Spännande? Njeh Visst är det spännande.. haha.. okej det där lät bara taskigt.. Men när man säger något , och hon gillar de man säger får hon sån Liten-flicka-söt-trög-uttryck i ansiktet.. sen börjar hon tänka igen... och tänka.. o tänka.. =) jah, så det tar typ aldrig slut där nere.. Sen gick jag vidare till Alen, träffade honom vid hans hus sen gick vi tillsammans till apoteket .. fast än han bara stod utanför och inte ville vänta därinne med mig =(.. menmen.. Så fick jag ut det jag ville ha, sen var det bara till att vandra hem till hans varma o mjuka säng=).. men de blev soffan , haha.. och tv.. sen gick vi och handlade godis också:) .. Sen tittade vi på tv typ resten av kvällen och tog en promenad vid kvart i elva .. det var faktiskt riktigt skönt, fick kasta lite snö på han.. men bara lite o_O .. hi =) .. sen gick ja hem o han följde mig ,.. Sen titta jag på lite tv, scrubs =) sen var den sängen som gällde.. Och såklart så väcker pappa mig .. Så jävla tidigt :S ska typ bygga in en massa lås på min dörr.. guush.. får aldrig sova ut som ja ska. Så cp irriterande.. Och sånt påverkar hela jävla dagen :S .. Gush..aja =) Idag blir de Vickys place någon timme innan ja ska till Alen, ta det lungt hemma hos henne en stund sen blir det myspys med älsklingen, kanske bio, you never know =)...

xoxo

självklarhet, .. eller i efterhand för tillit saknas?

Satt och tänkte på dedära med .. gamla förhållande och det nuvarande.. Finns det någon regel på att man inte ska ha kontakt med ett eller flera ex, ( även om det bara är som vänner ) bara för att man är i ett förhållande just då, med en annan?.. Är det en norm, en självklarhet? eller är det något som har kommit med i efterhand, och ska följas utan undantag, oavsett vad.. ?. Ibland verkar det som att.. det är en självklarhet att man inte ska ha kontakt med sitt ex.. oavsett hur länge man var tillsammans.. oavsett när..eller vad man gjorde tillsammans, vilken kontakt man hade med varandra och varandras familjer.. Är det ett måste att kontakten ska avbrytas, och är det för ens egen skull, eller pojkvännens/flickvännens? .. Jag själv tycker INTE man ska ha kontakt med sina ex.. visst ska man säga hej om man stötter på varandra i stan eller sådär.. Men att sitta och prata genom nätet , telefon, sms osv ..? .. Förstår inte för vilken anledning, oavsett om man har varit tillsammans i fem år, man gör slut av en anledning , . Det menas med att det är över, helt. Om man inte är säker på det, så varför hoppa in i ett nytt?.. Gamla förhållande, gamla ex,... det ska inte finnas i bakhuvudet alls längre.. Det du ser framför dig, din nuvarande kärlek, ska vara det enda i dina tankar.. MEN.. varför tycker man att om ens partner pratar med sitt ex är värre , än en främling..? .. Visst har det varit känslor inblandade , vilket INTE ALLS ÄR BRA, . . Men lika mycket kan väl hända med en främling , ( om inte mer ) än dens ex?.. Det är lättare att få reda på saker, om det har hänt med någon från förut, än någon random one night fuck.. ?.. eller?.. äsch , jag förstår inte.. Jag lever med väldens finaste kille nu, .. han är underbar från topp till tå.. verkligen.. och det finns inte finare person än honom på hela jorden, och jag skulle aldrig kunna tänka mig, ta någon framför han, .. Om man verkligen ger ALLT för en person, vad har man för anledning att ha kontakt med andra då? Speciellt någon man förut hade känslor för och delade saker med..?..  Är det en oskriven regel, att inte prata med sina ex? en självklarhet?.. Eller är det något som har kommit i efterhand för att tillit saknas..?



...


Somebody wants you, somebody needs you, somebody dreams about you every single night,
somebody wants to hold you, to breathe you, somebody lives to love you..
That somebody is me.

today.

Jobbig morgon, .. Mår illa hela hela tiden.. bah typ, försvinn.. aja.. lyckades somna lite tidigare iallafall.. istället för fyra så somnade jag två =) .. De är framsteg det! .. Satt med Lisafisa i telefonen och pratade om bebisen i magen.. :) .. Kan fortfarande inte förstå =) hihi, för ett halvår sen var det något vi pratade om o längtade till =) o nu händer det.. iallafall en av oss.. men jag kommer ikapp Lisa dont worry (: hihi.. <3 superduper glad över att få bli moster =D.. Idag blir det storstädning först för min del, borde egentligen redan satt igång menmen .. Sen blir det dusch och fix och sen älsklingen hela kvällen idag =) myspys.. Måste gå till apoteket också.. huhu.. kommer glömma bort den senare om jag inte går nu, men jag kan inte gå nu för att.. jag måste städa (: får skriva en minneslapp o klista på pannan, .. så jag inte missar det. =) .. anyways.. barnfebern blir bara starkare.. nu börjar mamma bli jätteorolig haha .. "hanah, vänta tills du har gått ut skolan iallafall, snälla? " .. - ja mamma, jag väntar, oroa dig inte ;D <3 .. menmen , de snart de med.. oh.. Jah, nu var det fredag , sen lördag, sen ångest dag.. och sen skola.. usch, vill bara drop dead av tanken.. orka.. Men men , =) ,..

xoxo

you look like shit, -

Det blev en tuff natt ;O .. Kunde inte sova förrens fyra tiden, .. Även om jag hade gått upp typ... halv tolv på morgonen, .. eller ja , förmiddagen eller vad det nu heter.. Och tillslut när jag somnar , blir jag väckt av mardrömmar vid nio tiden..? .
Sen somnar jag om, och sjukt nog, börjar drömma på samma plats som jag slutade . Helt sick.. Menmen , 10.58 gick jag upp o stängde av alarmet.. tänkte dra och sola egentligen, men orkar inte ta mig enda dit i detta vädret när det snöar =( hata snö.. eller ja, när det blir slask och is.. buuuhh. Och musiken suger på radion , orkar inte sätta på något bra heller, sonkis.. Har iallafall fått i mig mitt kaffe =) ska gå och göra mer strax ;D Idag blir det farmor och älsklingen sen blir sen vickys place senare ikväll =) tror jag iallafall.. haha..=)

xoxo

Fucktards are all around you..

Om något har hänt , som borde typ orsaka trauma för en människa, men den människa lite halvskryter.. och tycker synd om sig själv men ändå går och fortsätter som inget, då kan man inte tycka synd, vill folk man ska trösta dom, utan anledning? .. I just dont get it.. blir man t.ex våldtagen, går man inte runt och berättar det för , ja typ.. för att vara mer exakt , ALLA man känner, lägger ut det på nätet osv, sen efter två dagar har man redan hunnit sätta på tre nya och misstänker att man är gravid för man tydligen inte har ngn aning om vad preventiv medel är för något trots missfall osv... Ska man tycka synd? NEJ .. Tydligen lider den personen inte av något, och nej det är inte ett sätt att hantera eär moblem, man går inte runt och sätter på folk när man precis blivit våldtagen, t.ex .. det är SÖK EFTER UPPMÄRKSAMHET, och idag verkar det vara riktigt enkelt och spela ett liten offer, vända alla mot en, och få alla över till sig.. Men när man gör det på sånahär vis, är man bara så otroligt omogen och pinsam så man inte vet om man ska skratta eller gråta. och att det faktiskt FINNS såna människor.. otroligt vad folk kan komma med, helt sjukt, att man orkar ljuga för uppmärksamhet, om grejer som faktiskt händer folk, som folk lider av och få leva med resten av sina liv.. att man ens har hjärta till att göra såna sjuka grejer bara för att få sig själv sedd och hörd.. fyfan, .. det är inte människor, dom är inte djur heller..för såna finns det inga ord..

Elita , you go girl:)

Visst har man bra och dåliga dagar, men om dåliga är fler då?. Finns det någon chans att det någonsin vänder, eller är det såkallat snart mål .. eller bara en tidsfråga innan allt är över igen och man är på ruta ett? .. Elita hade designat ett eget armband och man kunde då välja en organisation som en viss summa av pengarna när man köper armbandet går till, ( tror jag det var, om det förstådd rätt ) och hon valde djurens rätt (: you go girl, !!!
Vi har mer kontroll än vad vi tror, över saker och vi är medvetna om att alla handlingar har följder. Men ändå så reagerar ingen, eller så reagerar den fel.. Tror inte på ödet , tror på att alla har en chans o forma sitt liv genom sina handlingar , det är ingens öde att dö när dom är 16 år av att ha blivit skjuta , men det händer ändå,.. Folk väljer att döda , dö eller leva.. De sjukt, hur mycket vi missar påvägen ..:O

Life is not measured by the number of breath we take, but by the moments that takes our breath away.
And it is the "what if" questions that hurts the most.

fucktard

Okej så nu har jag döont i halsen för jag slog liteför mkt på datorn.. hmm.. wonder why. .. för den är så jävla cp trög.. grahhh, .. Ska nog slänga den o köpa en ny, någon dag.. i framtiden.. upptäckte nyss en gammal men sjukt bra låt :O Beyonce - Dangerously In Love .. Längesen man hörde den, men tröttna på den är typ helt omöjligt. Jahh, nu sitter ja har än en gång.. tjugo över tio på mitt lov, and it sucks.. =/ .. Kunnat gå i skolan lika bra.. de inte som att något är annerlunda nu.. äsch.. Saker som stör , som man vet inte kommer ändras eller bättras på.. dom är inte ens lönt att ta upp, för när man väl tar upp dom, födds det hopp om att det ska bli bättre, och när det visar sig inte bli det , ( som det typ, öhm.. alltid gör i vårt läge) så blir man bara mer besviken än vad man var från början..buhu.. ändå var jag dum nog och sa vad när hur och varför.. borde tänka till ett steg längre nästa gång, menmen.. thats life.. better get use to it, om ja vill fortsätta.. vilket jag vill.. gah , förvirrande .. allt.. bläh.. Jah, mer otur än mig kan man ej ha... va superglad (not) idag att jag skulle ängligen (not) få tvättaa.. jah.. ja hann tvätta två maskiner, och när jag kommer ner än det överfucking svämmning i hela jävla fucktarded tvättstugan :) woho, de va stopp i hela skiten, så ja fick ta ut min tvätt, bli helt blöt, och inte bli klar med det heller eftersom ja inte kunde fortsätta tvätta resten.. så nu ligger det smutstvätt på golvet för att den gubbjäveln som borde fixat allt inte har lyft på röven och gjort det, så nu får jag lida av det, fick ta upp all vatten, som tog mig ungefär en timme, kanske lite mer.. har aldrig haft så ont i ryggen förut.. sen blev det hem till Alen, .. Och sen hem,..som vanligt.. Rövdag.. usch.. godnatt

xoxo

Söka jobb, NU.. måste.

Albana i lur (: .. läste precis om 13 åringa pojken i typ london som precis fick barn med sin 15 åringa tjocka fula äckliga flickvän.. bläh.. att han ens har sperma.. ? haha.. sjukt.. Inte ens jag har barn, jag som älskar barn mer än något annat.. och han ska ha barn :O? .. Ncnc sjukt.. menmen det kommer med tiden haha =) ..måste söka jobb nu i veckan ffs:O :( .. helt broke asså.. sucks , really bad.. Nu är det tv o säng sen nanna =) Gonatt..

xoxo 


alla hjärtans dag.

Fredag blev en långdag i stan med Batte, det var dags för alla hjärtans dag shopping.. både helt vilse , med kräsna pojkvänner.. woho :) haha men det gick toppen iallafall, hann köpa en massa till älsklingen, nu är hans rum rött :) han fick sina presenter redan i fredes .. för annars hade rosen dött (: så det var lika bra, sen fick ja mina strumpor ( jag älskar älskar älskar strumpor och behöver en massa =D ) blev superglad, det stod sötnos och raring på dom, vita o röda, det som höll ihop dom hade ett hjärta där det stor My Valentine på =) Sen fick ja en ny plånbok Björnborg, jättejätte fiiiiin (: .. Behövde en ny för den förra var helt misshandlad.. och så öppnade jag den så var det ett foto på honom, som ja har velat ha i typ tre månader nu :) så jag blev superglad, och så fick jag ett halsband av honom, jättefint :) blev riktigt glad =) .. hihi.. menmen :) sen var det dags för film, en som heter Igor , ( skitbra ) och Stitch eller hur den nu stavas, haha både var jättebra :) sen blev det middag och myspys :) hihi.. det var en riktig lyckad alla hjärtans dag för min del iallafall :) Idag blir det krig med håret som vanligt.. tycks ej växa som jag vill, sen blir det älsklingen, och sen vickys place en stund också :) sen hem och sova har inte sovit så bra inatt =) ,

xoxo

kaffe och tv.

Lugn dag =) Skönt faktiskt, vaknade kvart över nio, skulle vara i Um kvart över elva så jag hade en massa tid för att duscha och fixa mig, och allt annat =) Sen gick det fort där också, skulle bara fixa recept till dom nyaste p-pillern i sverige :) som tyvärr kostar menmen -_- den smällen får man ta, sen va det hem till älskling, så blev de lite sömn, mys och så lagade han mat. Mysigt:) sen vid fyra , så började jag gå hem, med älsklingen hand i hand :) .. Drack kaffe och åt resten av min kladdkaka från igår, ( nu blir jag verkligen feeeeet ) =( menmen får se till o träna snart igen eller något. haha.. Jah, nu blir det bara two and a half men och kaffe ikväll, mamma o pappa ska till farmor så det blir bara jag hemma, ensam, .. hårisen ska också med dom så.. får hoppas på att becky vill hålla mig sällskap i telefonen :) ,

xoxo

Im tired of running.

Okej, detta låter översjukt, asså riktigt sinnessjukt.. men det är sant.. min kompis, HATAR SIMPSON:S Hur kan det gå ihop? Hata och simpson? gosh.. its so.. no way :S .. De är ju de bästa som går på tv , tillsammans med two and a half men och sex and the city.. men jaja , anyways.. Jobbig dag idag, riktigt jobbig dag, missade teckenspråk - provet som tydligen va superlätt, men va inte riktigt motiverad att ens gå upp från sängen imorse förren klockan var kvart över åtta och jag hade en kvart på min att fixa mig och åka hela vägen till lund .. för att hinna, o för det krävs det mirakel.. hela dagen har varit allmänt sugig. rakt av.. bläh.. kom hem , ingen va hemma förutom min lilla hårbolle som nu ligger upp o ner på soffan och bara morrar så fort ja går förbi.. =/ buhu.. jah, o pappa jobbar, mamma är påväg hem fast hon fick för sig att promentera i vädret , freazing.. så hon är hema om kanske 45 minuter.. så jag gjorde kladdkaka istället , =) god blev den, men sen kom ja på, OH SHIT, JAG KOMMER BLI FET.. så ja slutade äta den, o nu bara står den där, aja.. Så nu har iallafall mitt lov börjat =) .. Ska titta på lite tv sen äre sängen som gäller =)


Det gör mer ont att älska dig, än att leva utan dig, .. It hurts when one broken heart is how it ends.. Cause it hurts to know that you, are inlove again..



xoxo

hm...?

Man ska verkligen inte skynda på saker asså.. Ett par som jag kände innan, dom hade varit tillsammans i två år, och varit förlovade i ett år tror jag, .. Sen fick dom barn förra året.. Så nu hade dom väl firat fyra år eller något,.. iallafall, och det värsta av allt är att alla förväntar sig att dom ska vara tillsammans, är det för dom har barn, eller för dom har hållit ihop sålänge?.. Nu har dom gjort slut och så.. och det är precis som att man blir mer ledsen för sin egen skull på något sätt, och chockad.. men folk gör slut utav anledningar, att det inte funkade eller att man växer ifrån varandra eller vad det nu kan vara.. så varför ska omgivningen bli ledsen? visst kan man beklagar och sånt.. men oftast ( beror på hur mogna personerna är ) skiljs man som vänner och ofta är det något man kommer överrens.. men ibland känns det som det beror på vad alla andra tycker, folk förväntar sig en sak, sen när det inte blir så, då blir alla chockade?.. och har svårt och förstå varför det blev som det blev?. Dom säger förevigt efter någon månad , dom lovar saker , sen blir det slut med det hela , och folk man känner verkar bli mer deppade än en själv.. Är det för att man skyndar på saker, eller för man tänker helt olika?.. man kanske vill olika saker utav livet och tillslut glider ifrån varandra.. men varför tar ens omgivning åt dom löfterna som är menat för en själv?.. Förevigt tar dom åt sig.. mer än vad man själv gör verkar det som ibland.. äsch jag förstår inte..

xoxo

only cause am at home, you think im not getting it on...(8)

Klockan åtta på en söndag, kommer pappa på att börja städa? .. Asså man kan inte ens få en god nattsömn här , blir galen -_- , anyways.. helgen har , sugit rakt av.. Fredag var med alen, .. Lördag med becks , o träffade albana och matte en stund.. idag blir de alen o stan med rebecca tror jag inte säkert,.. allt känns bara helt.. blääh just nu.. min mage är fortf. konstig och .. jah.. har varit halvt förkyld tack vare min lilla Caroline :) <3, haha.. Menmen, en vecka kvar nu i skolan sen sportlov.. Hoppas på G på provet jag gjorde i fredes.. yeah right, nyss prov i teckenspråk på onsdag.. i typ tio år sa hon att hon hade undervisat och inte en enda har fått ig, någonsin, yeah ill be the first one then =) .. vill sova,.. O jah, mer vet ja inte vad jag ska göra.. med .. jah.. äsch.. skit i det =)

xoxo

tråktråktråk..

det var så sjukt tråkigt igår att jag ville sova o sova o sova.. och ja sov.. från tre till halv sex, sjukt skönt.. sen vaknade jag igen, och så va ja vaken till halv två, började hosta o så.. kunde inte sova, fick speel. :| . så ja kom inte upp imorse förrens kvart i nio.. o ja börja halv nio.. så.. jah, nu sitter jag här. Carro har mina anteckningar som ja behöver för ja har prov på fredag , om islam kristendom o judendom.. öö Ig är ett betyd o inte ens de kommer ja få..menmen.. inte lönt att åka till skolan alls idag.. pappa jobbar nu, o mamma jobbar också.. vovven sover o jag väntar på att Alen ska höra av sig .. gaah.. ont i magen, blääh..

xoxo

Måndag, oh no.

Igår, va dööjobbigt.. men jag kom i tid iaf.. sen gick jag och carro en timme tidigare för mitt busskort blev avmagnitiserat så jag var tvungen att åka till utbildningscenter för att  byta ut det och det stänger fyra, vi sluta egentligen fyra så vi var tvungna och dra kvart i tre från en förläsning som handlade om det med palestina o israel , tre st som va med i ngn palestina grupp kom och föreläste, och det blev kaos inne i klassen hahaha..minns inte sist jag skrattade så mycke.. men sen gick vi iaf till bussen så kom bussen så hoppade  vi på, och hoppade av i konserthuset, så träffa jag på Benisa O Sara.. skojskoj=) men dom hade lite bråttom haha.. sen fortsatte vi och kom tillslut fram så bytade jag mitt kort sen tog vi bussen till gustav , gick och växla pengar på forex, eller carro växlade haha , sen tog jag ut pengar, sen drog vi och fixade på expresso house.. =) efter en stor kopp kom vi på att vi var hungriga, så tog det ytterligare en halvtimme och bestämma vart vi skulle äta, Mc falafel eller thai mat?.. Och tillslut blev det Thaimat så vi tog sexan igen och åkte till södervärn, sen beställde vi och orkade äta typ halva tarliken, vii som var såååå hungriga.. o_O sen åkte jag hem och Carro åkte till Åkarp.. sen jah, blev det hemma kväll med choklad mjölk tills allt kom upp igen, tre ggr.. otur, menmen , kanske lyckas gå ner några kg iaf.. haha woho.. jah, så det med en massa kräkningar igår så jag slapp skola idag :D yey.. men det känns tomt hemma också.. helt rastlös.. ska nog gå o sova =)

xoxo

helgen,

Söndag igen, oh.. alltid en ångestdag för det är måndag imorgon vilket betyder början på en hel vecka av skola! .. Men det är väl sportlov snart så jag lever på längtan efter det just nu. Och sen påsklov också (: .. Sen åker mamma och pappa till paris efter lovet och då blir det älskling älskling älskling hela den tiden =) hi.. Helgen har varit lugn , hela har spenderats i babys säng med mys och film (= ..jätteskönt faktiskt. Fick världens finaste blommor i fredes av han.. haha och sättet han lurade mig på va helt galant ju.. haha.. och igår städade jag ut hela garderoben från skit och alla lådor och sådär.. kastas & sparas högarna, kastat blev störst haha.. men det var skönt att bli av med det.. får huvudvärk av hon jävla K.Perry som mamma o pappa ligger och lyssnar på för dom tkr hon är så grymt ful haha. Idag blir det städ för mamma ska ha folk här, hon fyller 40 (tror jag) imorron :) så jah.. sen blir det älsklingen och efter det ska jag träffa en kompis sen hem o sova =) sen ska ja köpa present till henne imorron, men nu ska jag fixa naglarna ! =)

xoxo

RSS 2.0