today, tomorrow, and then forever.

Skolan denna veckan har gått si o så.. har varit jättetrött denna veckan så har kommit försent på morgonen och sådär, får se till att fixa till det dom närmaste veckorna innan utverklingssamtalet .. =) haha.. men men, just nu känns allt bra.. har haft några jobbiga dagar nu denna veckan men idag känns det lite bättre faktiskt.. Sorligt avsnitt i vänner nu, haha , -"all by myself.." .. får mig att tänka på Albana =) haha , ..och allt med älskling känns bra nu.. så det så.. träffade min gamla vän Ärda idag också, inte sett han på... jah.. ja minns inte sist jag faktiskt såg honom =S .. riktigt kul att se han nu, när han verkar har tagit tag i sitt liv.. lite iaf (: .. Men ingen är som min alen (: haha , han om någon har tagit tag i sitt liv och ändrat sig helt.. så stolt över dig.. =) jah.. nu har ja kvar dom jävla datoruppgifterna och ett nytt tema som vi fick denna veckan, ångest.. om Religion och jesus och allt dedär.. BORING.. menmen =) V.8 eller något är det väl lov, sen v.17 praktik.. =/ .. jobbigt.. jobbiga tider kommer det bli.. blääh.. men nu ska jag titta på tv =)

xoxo

so truue...

- stress stress stress = bra bantnings metod, snabbt o enkelt.. just dont fucking eat.. .

haha..

fuckoff.

jag vet inget längre .. är totaly förvirrad .. fattar inget .. inget alls.. jag orkar inte bry mig mer.. om ngn , de inte värt det. man får aldrig något tillbaka, bara finger som pekar mot en och skyller allt på en , man blir helt förvirrad. orkar inte tro ngt.. bajs på allt o alla.. fan asså. jävla skit asså :S folk är så jävlaa ooh.. ja orkar inte höra på det mer..mår illa av alla.. jävla svin.. dom går bakom ryggen och hugger en riktigt i ryggen .. sen förväntar dom sig att man förlåter dom.. fuck det.. orkar inte bry mig om någon.. denna gången orkar jag inte ge allt mer.. nu räcker det (: alla visar sitt riktiga jag tillslut.. aldrig mer.. aldrig aldrig aldrig..
 

jag mår illa av människor.

and now what?

Ingen vill ha ett löfte för stunden, ingen vill höra föralltid när man inte menar det.. ingen vill höra jag älskar dig, om det nästa dag betyder, jag lämnar dig.. Om ngn tvekar , då ska allt brytas helt.. tvekar ngn , då är det bara en tidsfråga innan det kommer till sitt slut, förevigt.  Ingen vill hoppas, drömma och tänka , om man tillslut kommer skrika gråta och blöda.. Man ska aldrig ge upp allt för honom, för han hade aldrig gett upp allt för dig.. Sen börjar man undra.. vad har jag gett mig in i ?.. Vissa säger, kärleken är inte äkta utan smärta .. Det är sant, .. men att krossa är mycket värre än att såra, att skratta istället för att ångra sig , det kallas inte kärlek, det kallas hat.. och nu då..?.. vad händer nu?


Jävla religion lektioner hela sjuka jävla dagen om jesus och dom judarna .. oh.. vad jag hatar doom.. fyfan.. svin ..riktiga svin, borde spränga skallen av varenda en så som dom behandlar kvinnor. usch.. Nu ska jag titta på how i meet your mother eller vad den nu heter :)

xoxo

no shit.

Helgen har varit så lugn och skönt (: precis som det ska vara , vilar ut riktigt , jah o nu är det söndag så imorgon skola.. kanske.. har inte riktigt bestämt mig ännu om jag ska gå efter läkarbesök eller ej.. för vi har nytt tema imorgon och jag blir helt förvirrad när jag missar första dagen då all grundfakta kommer... menmen får se.. och så kom jag på att jag har ett jävla hemprov i matten som ska vara inlämnat IDAG 24.00 på daniels hotmail..? .. Och det är dösvårt ;S .. Så nu ska jag plugga matte, halv elva på en söndag, sen antagligen svänga förbi farmor innan jag går till min älskling (: I'll be back (:

xoxo

this is it.

vet äntligen vad för tatuering jag ska göra , o var .. men tänker inte berätta för ngn, förrens jag har gjort den =D hi..
Fick mitt allra första mvg någonsin i svenska (: höhö.. är döglad.. pappa blev superglad =D.. kändes som att inget kunde sänka mig, vilket såklart inte var sant, de finns en sak , som sänker mig oavsett hur bra ja mår.. menmen (: de kändes bra sålänge det varade.. skola idag också.. kom försent en o en halvtimme, ångest.. menmen de löser sig =D nu är det bara tråkigt, vill sova men får inte sova förrens typ om tre - fyra timmar annars vaknar jag mitt i natten helt pigg.. så jag får hålla mig uppe tills dess (: nu är det bara kaffe som gäller =D


xoxo



No turning back nomore.. sista gången nu.

vill sovaa=(

every step i take every move i make , ill be missing you..

bwt har ääääntligen rensat mobilen från skit bilder och skit låtar och allt annat skit ja hade där..
så, nu ska jag försöka dricka varm mjölk och försöka sova utan att få ångest och börja tänka på saker
så jag inte kan sova.. vill bara slå något så hårt.. bara slå en gång.. och min mage gör ont.. mat.. oh.. äckligt.
hahaha måste sluta äta så mkt , höhö..

xoxo

its not right , but its okey, im gonna make it anyway.. (8)

det är konstigt, men sant.. hur allt rasar när man precis har byggt upp det.. framför ögonen på en.. har aldrig känt en sån sorg som jag gjorde idag.. aldrig någonsin.. ville skrika o gråta samtidigt men inget kom ut.. sjukt hur man förtränger saker, dag efter dag.. sen kommer allt på en o samma gång.. jag vet inte något längre.. vad jag ska tänka... känns så meningslös.. allt känns meningslös.. det typ kvittar , bra eller dåligt, levande eller död.. det är whatever.. hur det är blir.. så kommer det sluta på ett eller annat sätt, antigen bra eller dåligt.. just nu känns det inte som jag kan kontrollera det, eller något annat för den delen.. vill slå sönder mitt bord.. för de stör mig, men varför? jaah, det undrar jag med.. vill ha tillbaka min mamma men den ja kallade mamma är långt borta.. allt bara .. oh.. allt är rövhål just nu.. orkar inte ens tänka .. är trött på att tänka..?.. då är det något som inte riktigt stämmer... men just nu, så orkar inte jag inte bry mig.. om ngn.. inte mig själv eller någon runt om mig.. nu vill ja bara sova.. sova sova sova.. men jag kan inte sova.. men ja vill =( är så jävlaa trött.. sovit nio timmar på två dygn, min kropp orkar inte lyfta på sig mer, och en natt till blir de med tre timmar sömn .. jag orkar inte mer.. ja behöver sova.. sova ut riktigt.. sova till ja vaknar av mig själv, sen fortsätta sova.. och sen .. vet jag inte mer.. allt bara suger rövhål nu.
=/..

" det är naturligt att ge upp en del för den man älskar , det viktigaste är att inte tappa bort sig själv påvägen"
Well guess what, TOO LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATE =)

more then ever.

asså jag har verkligen världens bästa pojkvän ! .. Helt sjuk hur underbar en person kan vara, så förlåtande och så jävla bra .. har aldrig haft något så bra i mitt liv.. ord kan inte beskriva hur underbar du är .. helt sjukt.. du läser mig ut o in.. upp o ner, du vet allt, .. Vi älskar varandra med eller utan ord, du är helt otrolig.. du gör mig glad när det känns omöjligt.. du fixar allt.. du är du, och du är världens bästa.. ! Oavsett vad , genom alla motgångar klarar vi oss tillsammans , hand i hand.. Vet inte vad jag hade gjort utan dig nu.. nu kan jag inte vara utan dig Alen.. ingen chans.. Du gör mig världens lyckligaste.. du har fått mig o gråta glädjetårar så många ggr , för du är så jävla bäst. Och jag kan inte visa dig allt ja känner för dig för det är mer än älska.. det är så starkt att jag själv inte har förstått det riktigt än, (:  your like a star.



Har aldrig känt så som jag känner nu.. du är min familj.. jag älskar dig Alen.. mer än något annat !
you made my dream come true, you made me for real fall inlove with you. <´3

what if...

Guuud vad tråkig dag !! :O ;( saknar baby.. usch.. även om ja kramades med dig för en timme sen haha =D ..<3

Jah.. två dagar kvar sen helg.. äntligen, sen är det måndag igen, bläh..
Ska städa sen plugga sen är det sängen som gäller (: ..

xoxo

i cant live, if living is without you.

Något känns fel.. känns som ja måste ändra allt men vet inte var jag ska börja.. vill ge upp på skolan för det har blivit waay to much nu med allt skit.. och allt annat som håller på och går upp o ner.. allt känns piss right now =(..  alen lärde mig o tänka positivt.. men när man själv har gjort fel är det riktigt svårt.. vill spy av sorg och ångest.. oh.. fuckfuckfuckfuckkkk =(.. ish..endå helt okej dag i skolan, malako och carro fick mig på bättre humör, skrattade för stunden sen tillbaka till skuldkänslor o saknad =( även om orden var " det löser sig, jag älskar dig" osv , så försvann inte skuldkänslorna , kände mig bara dummare för varje fint ord ja fick i smsen.. kände att jag inte förtjäna det alls.. och vilken natt jag har haft.. somnade halv tre o skulle upp halv sju och ja va bara försenad 12 minuter , helt sjukt.. menmen , sen höll ja kvar hela dagen , kände mig stolt faktiskt ;D woho, sen föll allt igen när jag börja tänka igen.. Tvättar nu (: hi.. sen städa , sen hoppas på att min älskling vaknar ngn gång, .. vill säga att jag älskar han mest i hela universum och jag aldrig kommer älska någon annan så, innan jag ska sova .. Ord är ord.. jag kommer bevisa det också mer än nu, jag lovar . Min min min min Alen.. inte ens gud har ngn aning om hur mkt jag älskar dig och när du kliar mig på armen, när du kliar mina fötter, du klämmer alltid lite, för att känna haha =D .. och när du vill störa dig när jag är lessen och alltid lyckas du få mig och skratta, alltid.. på alla våra olika speciella sätt (: som bara du o jag har.. med dig har jag varit mig själv, ingen har någonsin fått mig och känna den lyckan som du har .. du är världens bästa pojkvän  .. och du är min, ill never let you go.. i love you, until death do us part.
(v)..






12 Okt. 08 .. !

fcuk..

Hur kan man tillslut gå så långt, komma till den gränsen att hatet mot dig själv är större än mot någon annan..?
Skuldkänslorna börjar bli det man lever på.. Minnen förträngs och skuldkänslorna kontrollerar varje steg man tar.. allt bygger på dom.. Och det försvinner inte.. dom man älskar mest än dom man sårar hårdast, nu har jag lyckats bevisa det, tyvärr..men att veta det... att veta vad jag har gjort .. hur sårad du blev.. det gjorde mest ont.. tankarna sprang omkring i huvudet, vad händer nu? .. Framtiden utan dig? Nej det funkar inte.. men det räcker inte med ett förlåt heller.. jag önska verkligen det fanns ett annat sätt att visa att man ångrar sig , någon förutom ord.. Något som hade fått dig att se, att du får mig att leva.. Misstag finns alltid, överallt.. det viktigaste är att man lär sig utav dom, men vissa misstag kan man inte titta förbi, vissa misstag kan man förlåta, men det sitter på minnet och det svider tills man antingen gett tillbaka eller lämnat helt.. man måste lämna det gamla , för att börja på det nya, och jag vet att det är menat att det ska vara vi, vi kommer ha en framtid tillsammans och vi kommer hålla ihop förevigt,.. oavsett vad, ingen kan ta min kärlek ifrån dig.. jag behöver dig , o jag älskar dig Alen.. <33


* / *


everybody wants to feel like someone cares, nobody wants to be the last one there, Is this how it goes down, is this how we say goodbye, ..?..


xoxo

Sleepi-time..

Kan inte sova =(.. röv.. Gosh.. inget bra på tv heller för den delen, och alen spelar.. även om man faktiskt kan prata med honom när han spelar så känns det lite halvlönt, för jag känner att jag själv börjar bli jobbig efter en stund.. vill bara sova.. sova sova sova.. ska upp tidigt imorgon.. halv sju .. för jag orkar inte fixa mitt hår.. ja orkar inte, jag borde.. jag måste.. men jag ORKAR INTE.. tänker förmycket.. måste sluta tänka =| speciellt på mitt hår.. varför mitt hår.. varför just mitt hår.. det är den jobbiga delen, HÅRET.. hur ska de va, nere eller uppsatt.. rakt eller lockigt.. eller vågit?.. hårförläggning eller ej?.. Hmm.. snelugg eller bakåt ? , Oooohh ! nu vet jag ju varför jag inte kan sova.. allt pga mitt hår ... börjar seriöst fundera på att raka av det, och där var ett problem löst ! ... =( usch.. skola också, blääh.. måste sova.. ill be back..

xoxo

i love love love love you

bwt, .. Alen .. i do love you, a lot ! <3

lovelove :)

mohahaha, *evil laugh*

"- shi mannen, HAHAHA jävla invandrare . . usch nej, "jag är 100 procentlig svenne manneeeen ey, "

Hahaha fatta hur kul det är och sitta i en busskur, och lyssna på folk som pratar .. asså typ så, hobbyblattar,blonda blåögda svenskar som har värsta brytningen maannen jag kaan shiiden snacka svenneska ey.. eller typ invandrare som blandar arabiska med svenska eller ja, vad som helst.. haha , kan sitta på bänken och skratta för mig själv, SPECIELLT NÄR TJEJER SÄGAR HAHAHA "EY , bror , brushan, mannen shiiden vafan e de du sajoooor" asså , det tar priset jag lovar ! :) eller typ när någon sitter och pratar i telefon , o typ , ska beskriva någon , men typ visar det med händerna, ALLA gör det när dom pratar i telefonen, till och med jag, haha.. men man tänker inte, öhm, den ser inte dig.. den hör dig? Hahahaha , så roligt.. och typ jah.. när folk snackar afrikanska eller ja vad dom nu pratar i afrika och dom länderna där, haha så typ skriker dom, inte ens metallica kan döda deras snack, usch fy,.. haha .. ey mannen.. nää fy hahaha, skärp er ffs.. haha.. "ey mannen shii fuck dt ja hade din maammaaaa pahaha.. ".. hahaha fuck that shit hahaha..

hata måndagar.

Jah, då var det måndag .. igen.. Skönt för att man har sovmorgon till kvart över åtta, men sen har man en hel vecka framför sig när man börjar halv nio varje dag, och det är ÅNGEST.. Sen har ja fått veta att ja har en månad på mig att fixa till allt, och då får ja mitt körkort (: .. förhoppningsvis.. mindre bra nyheter är att jag inte har lämnat in NÅGOT alls i dator kunskap.. för dom är idioter och slavar bort allt, har tre uppgifter och göra där, har en eng. bok att läsa, har ett häfte med typ femtio sidor och läsa, måste skriva tre frågor om CP och Ryggmärgbråck.. och en skrivuppgift som jag ska skriva på fredag, ingen aning vad den handlar om, shitshitshit.. trodde inte jag hade några rester, för dom sa att jag inte hade men ojsan där kom en massa skit upp.. o_O , aja.. lagade mat nu o ska börja städa strax.. Saknar älskling.. och vill sooova.. La mig åtta igår och somnade nio så jag var riktigt pigg imorse (: mwihihi .. ska kila iväg och säga nu (: ill be back,

xoxo

hm...?

Kom o tänka på några saker som tillslut faktiskt började irritera mig för jag hitta inte ett perfekt svar till det hela..

Om man frågar någon om råd, och den personen man har frågat är en bra vän som ger det bästa rådet den kan ge utifrån sig själv , för ens eget bästa, och man då inte följer rådet utan ändå går sin väg för att leka smart, senare när saker har hänt så kommer man tillbaka och säger att det är något man ångrar att man gjorde fel och borde lyssnat. Varför förväntar dom sig tröst om det var eget val att göra så? Kan man trösta någon, som valde och svika sig själv?. Och helt plötsligt så var det helt okej att grejer hände, så stort var det visst inte tycker den. Men varför kommer man tillbaka till kompisen och först säger att man ångrar det ? Är det för kompisens skull , försöker man bevisa något , eller så helt enkelt skiter man i allt och gör allt och inget ?.. Och sen var det ångest igen..? Förvirrad?.. Inget verkar rimligt riktigt.. menmen ..

Hur stor rätt har man att dömma någon som har gjort något, som du själv har gjort för ett tag sen?..

<3

ser ut o bli myspys med älsklingen hela helgen (: har varit det hittils iaf.. Ska dra till becks imorron kväll också en stund =) sen är det måndag och ångest ! ;D får se till att njuta av den sista dagen nu innan man ska upp sex på morgonen och känna sig som en invalid för att alla andra ligger och sova och det känns som man är den enda som är uppe =(.. aja , livet är tufft (: .. och jag känner mig som nykär varje dag ! =D .. min alen, <3 ,

Nu blir det tv & sömn, =) hi.. Imorron är ett mysterium fortf. =D

xoxo

trötttrötttrött

Jah , så nu har jag hunnit och smälta allt som har hänt efter att jag igår fick reda på att jag inte får mitt körkort.. vilket var en stor besvikelse eftersom jag hade sett fram emot just det väldigt länge.. men såna smällar får man ta.. får skärpa till mig sen när det är dags så får jag köra hårt.. om jag lyckas bli lika motiverad som jag var denna gången.. =( menmen..Efter fyra och en halv dag i skolan, alltså en hel vecka för mig, så hade fredag äntligen kommit ! Skönt ! .. Skulle träffat min kusin på södervärn för att hämta upp linserna men jag orkade inte vänta på henne i en o en halv timme så det får bli i helgen eller i veckan som kommer nu.. Sen åkte jag såklart hem, åt och duschade , och fort som fan till älsklingen (: .. Så gick vi o handlade godis till kvällen.. Jah, lite för mkt kanske för hoppsan så hade han redan godis hemma när vi kom hem.. haha. Men men så blev älsk hungrig så vi lagade mat tillsammans för första gången (: min förvirrade man haha ! .. men ett bra jobb gjorde du det kan man lungt säga (: ätbart var det iallafall..Sen var det filmdags ! Rainman som vi började på i veckan men somnade till haha.. Men sjukt bra i slutet var den (: tårarna brände i ögonen, men sjukt sätt och sluta en film ? JA ! .. Menmen efter det var det simpson-time ! :) så kom svärmor hem också med en massa påsar och grejer (: haha .. gullgull är hon (: sen var det Izet - time , och sen resten av kvällen mysmys, senare gick jag hem och han åkte till spelhuset för att spela (: .. Sen somnade ja direkt typ när ja kom hem runt halv ett-ett tiden,

och nu har ja vaknat och känner mig like trött som när jag la mig ! :O Idag blir det älsklingen igen, men vad som händer vet man aldrig (:

xoxo

whaat a daaay ;(

dagen kan nog inte bli värre än såhär ! , tack carrow, you always cheer me up (:

Om något är fel, då kan man inte låssas att det är okej..
Om det inte är okej, så är det inte.. Man kan inte alltid tycka positivt om allt, ..
Om man då säger att allt är bra, då ljuger man

Om du inte kan förstå detta älskling, så behöver du hjälp.

never ending story.. nananananananana(8)

Sex and the city time nu =D , Pussis

xoxo

tråktråktråk..

Jah, .. det kan nog inte bli tråkigare än såhär .. =S ..jävla reklamer om grannfejden eller vad fan det nu heter, går på tv;n hela tiden , och top model.. oh ångest :S kan reklamerna utan till nu ffs ;S ;( .. Min pojk ska bli morbror (: hii, ..han kmr bli världens bästa morbror ju, och världens bästa pappa såklart (: <´33 .. hii min baby (v) ..  Kollade på sex and the city, så jävla bra ! loving it , .. Och filmen var SJUKT BRA .. oh kan titta på den om och om igen :) sjukligt bra .. älska carrie och samantha haha :D <3 måste fixa om mina naglar :( nu ringde becky , och gjorde mig sällskap i telefonen en stund , ..=D haha , hon och hennes prat om kärleksproblem, haha hon älskar det och hon älskar att ge råd, haha gulleeplutte haha.. jah, nu börjar top model så jag måste zappa bort det..och så började simpson nu också så nu ska jag titta på det =D .. har värk som fan så nu ska ja lägga mig vid mamma och tycka synd om mig själv (: ill be back ,

xoxo

its you and me.. <3

lovelove :)


Jag älskar dig ! . <´3

Back(:

Söndag började med att jag gick upp i stess (: för pappa gillar och stressa, städa o så.. sen kort därefter gick jag till älsklingen och mysade med han (: hi..tittade på serie o sånt (: myspys, sen skulle babe spela så jag gick hem till vicky och käka pannkakor (: gottgott (: sen efter det så gick jag hem för jag var trött och hade migrän och skulle upp tidigt på måndagen.. Så måndag fick ja gå upp tio i elva för att jag skulle sätta på emla plåster , (: skulle ta ut pstaven klockan ett, sen efter det fixade jag mig och gick till älsk för han skulle följa med , så sitter vi och väntar på att klockan ska bli typ fem minuter innan bussen kmr så vi kan gå, så ringer barnmorskan och säger att hon inte har en läkare där för den läkaren som skulle vara där var sjuk och att jag inte skulle få ngn lokalbedövning utan klara mig på Emla plåster .. kände hur hela armen började darra, sist fick ja lokalbedövning och endå va ja döörädd, nu skulle jag göra det utan.. Hon sa vi kunde ändra tid, om typ en månad - två skulle ja kunna komma tillbaka och det kunde jag inte vänta på .. så jag var tvungen och gå dit iaf, så kom baby med och jag ringde mamma och berättade för henne, hon tyckte synd om mig (: höh.. mamms <3 .. sen när vi kom fram så var det dags att gå in, .. så pratade vi lite sen helt plötsligt la ja på stolen och hon skar i min arm =S .. men baby va så snäll (: hihi, .. världens bästa är du Alen (: hade aldrig klarat det utan dig :| trodde ja skulle dööö.. sen hade jag skit ont resten av dagen så ja tyckte synd om mig själv, kom hem och började storstäda fast jag inte fick.. öö.. =) menmen.. jah sen .. så försökte ja sova men misslyckades , ja somnade halv fyra och skulle upp halv sju (= woho.. Jah sen va det första dagen i skolan, OCH JAG VAR DÄR EN HEL DAG :O.. helt sjukt jobbigt menmen (: haha .. och idag var jag är hela dagen också .. kände mig sjukt stolt att jag orkade (: till o med Maria Mentor sa att det va bra haha.. jah sen började såklart Jacob dumma runt och få folk att sniffa på amonijak eller vad det nu heter så hälften av skolan gick runt o grät idag haha .. sen åkte jag hem till baby och va där och jah, nu sitter jag här (: .. tråktråk..

xoxo

ily a lot.

Igår blev det en lååång dag (: först la jag i sängen när vicky smsade, så ringde ja upp henne, så sa hon till mig att ja skulle komma ner..så började jag gå upp o ta på mig o så.. sen gick jag ner och då skulle vi till ica o handla för vi skulle laga MAT =D .. så vi gick och handlade en massa , & cola (a), sen gick vi hem o fixade maten så ringde älsklingen han hade precis vaknat och skulle säga till att han skulle sova en timme till , ( alltså till fem ) så åt vi hos vicky o sånt.. diskade , städade undan o så.. sen smsade han att han hade vaknat o så , så jag började gå mot honom efter typ 20 minuter.. (=.. Visste fortf. inte hur kvällen skulle sluta för vi hade typ, allt planerat och ändå ingenting.. Så kom ja dit och han skulle äta, ja va så mätt att ja mådde illa av bara lukten.. sen tittade vi på den serien , vi är på typ avsnitt 16 , skiiiit kul =D haha.. sen så kom hans papps hem o så , sen gav han miig föreläsning om spelet o sånt , hahaha sån egen värld;O .. riktigt kuligt ju .. (: om jag ändå bara kunde spela haha i wish.. sen så gick vi ut på balkongen så skulle han röka så behövde hans pappa o mamma hjälp med ngt på datorn så hans mamma satt sig med mig ist på balkongen och han gick in, så satt vi och snackade om typ , jah allt :) , riktigt trevligt.. Sen gick de typ en halvtimme och då var det riktigt kallt på balkongen så vi gick in och satte oss med dom ist, en halvtimme till typ haha .. (: sen hans pappa börja skoja o sånt hahaha , han har sån rolig humor , typiskt oss asså.. haha jah , sen typ en timme senare när han fortf. inte va klar men nästan så gick vi, för ja hade fortf. min jeffla migrän.. sen så följde baby mig hem ( det var bäst att vi stannade hemma och inte gick till ngn, =) ), så somnade typ ett-halv två (: tidigaste jag har somnat på typ , två veckor nu (: .. Jah , och idag.. hmm.. idag ska jag bara träffa min man ;D .. sen får vi se ;D ..

xoxo

Morgon

- when someone is to nice to you.. dont you just lose intresst ?
- yes i do, and its a good thing your a total bitch..

irrioter , haha.


Samma morgon igen, blir väckt för vovven ska ut när pappa är hemma och kan ta ut han själv.. (: woho daddy, i love u so.. O_o.. Ont i magen och jag vet inte hur det blir idag med allt.. planerna var att jag och alen skulle till miona och alex och äta tacos och titta på sån rolig grej från balkan men NEJ inte nu längre för .. ja orkar nt slösa pengar på mat (: .. så antagligen blir det martin och mikkos place eller så blir det Alen säng och Lud Zbunjen i normalan .. vi får se (: det blir nog bra oavsett vad.. =D hi, ill be back..

xoxo

läskigt nog stämmer allt :S..

Goda egenskaper Lejonet är generös och trygg, och har ett charmfullt sätt som gör dig uppskattad av många. Du utstrålar en stolthet över dig själv och vad du gör i livet. Du har klara drömmar och visioner och ofta når du också dina mål, genom envishet och stark vilja. Ingenting är omöjligt för dig, det tar bara mer eller mindre tid. Du är ödmjuk och tillgiven inför livet och har en förmåga att också uppskatta andra människor för vad de gör och säger. Du är född till ledare och kan organisera så att uppsatta mål uppnås. Så tänker du Du har en mycket stark vilja och drivs av beröm och uppskattning. Om du stöter på motstånd eller attackeras orättvist ryter lejonet till inom dig. Du tycker om att njuta av livet och gör gärna vardagen till en fest. Traditioner och familjekänsla ligger dig varmt om hjärtat och du har en hög moral, något du också förväntar dig hos dina närmaste. Kärlek och vänskap Så ser du på kärlek och vänskap Du har en mycket romantisk syn på kärleken. Genom din charm får du lätt kontakt med människor och du faller mycket lätt för smicker. Du älskar att bli uppvaktad och ompysslad, men lika mycket att få ge av din egen kärlek. Din passion för den du valt att älska kan ingen ta miste på. Du är väldigt barnkär och skulle bli/eller är en mycket god förälder.Här finner du goda vänner och kärlek Du passar mycket bra med Väduren, Skytten, Lejonet och Tvillingarna. Lite sämre förutsättningar har du med Kräftan, Vattumannen och Jungfrun. Element Lejonets element är eld. Mindre goda egenskaper Trots Lejonets generositet kan du ibland ändå uppfattas som självsäker och alltför egoistisk. Du håller gärna hårt på din integritet och har en tendens att ibland se ner på "svaghet". Din stolthet kan ibland göra att du har svårt att ändra uppfattning i någon fråga. Din envishet är då egentligen till din nackdel. Din natur av att vilja vara i centrum gör att du ibland känner av en makthunger, vilket inte talar till din fördel. Du är en njutningsmänniska och tenderar slösa lite för mycket ibland. Yrken du passar inom Dina goda ledaregenskaper gör dig till en mycket bra chef. Du har förmågan att sätta upp mål driva igenom dem så de verkligen uppnås. Du trivs bra i ett självständigt och kreativt yrke där du får nytta av din skaparglädje. Du gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Exempel på yrken kan vara lärare, skådespelare, reseledare, politiker och psykolog. Färger, siffror m.m. Färger: Lejonets astrologiska färger är rött och guld. Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 6. Växter/blommor: Ringblomma Stenar: Diamant, bergskristall Planeten du styrs efter Den planet som Lejonet styrs efter (påverkas starkast av) är Solen.



its so true :O ...


</3 oh..
Nells och jag.. blir tårögd när jag kollar på så gamla bilder.. i wish i could turn back time..
i just miss it all,.


xoxo

and thats how it ends.

så jag träffade becks iallafall en stund, fixade hennes lugg för den hade blivit förlång och snackade lite över en kopp kaffe (: hi.. sen skulle jag iväg till baby och träffade vicky påvägen (: snackade fram till ica o sen drog jag hem till min prins (: fortsatte titta på Lud, Zbunjen  gamlingenn .. haha sjukt roligt asså fyfan .. han gamlingen är ju heelt kaos i huvudet , ett gott skratt får man iaf (: .. men men , sen mysade vi och jag masserade baby och så åt vi , sen började vi titta på bilder sen han var liten , med hans mamma, hahahaha:)  baby va blondis <33 (: men lika fin ändå.. jah , sen visade hans mamma ännu fler haha .. så gullig liten tjockis.. sen så gick vi ut för hans skulle köpa cigg och så, sen kom vi tillbaka och jag fick väärsta huvudvärken :| usch.. sen följde han mig hem och stack till spelhuset för att spela så nu sitter jag här, ensam med min huvudvärk.. min kära mamms ligger och nannar så ja kan inte snacka med henne =( ih.. men vi hann prata idag lite, känns skönt att kunna prata med henne om allt, OCH ALLA (: haha .. jah.. och vovven blev räddis från raketerna idag =( bejbiis..

började tänka på en sak som jag faktiskt ofta tänker på.. allt dehär från och med dagen jag föddes tills nu..
hade aldrig klarat mig i liv utan mamms och papps:O .. alla tårar och all glädje vi har delat ihopa.. alla gånger vi har
varit arga på varandra , men tillslut alltid suttit och kramat varandra... När dom pratade om när jag föddes och hur snett
det gick men mamma kämpade med mig.. tål inte ens HÖRA det , tar riktigt i en asså .. dom stunderna uppskattar man
verkligen att man har dom kvar .. det är inte alla som har den turen (: .. hi..

mamms & papps, i love you guys..

Jah , nu blir det bah tv , musik och sängen (:

xoxo

=) höh

jag tror jag har seriösa sömnproblem.. jag är vaken nu, och ja vaknade 11, MEN jag somnade fyra .. fast ja la i sängen halv tio , sen gick ja upp igen , sen la ja mig ett.. och la och försökte sova till klockan fyra.. och igår vaknade ja oxo lite tidigare och sov inte på dagen eller ngt :O .. och snart börjar skolan ja kommer aldriiiiiig orka gå upp juS nu har jag iallafall fixar mina naglar igår kväll och nu när jag vaknade .. halvnöjd är jag väl.. är inte proffs på det så.. haha men det funkar. Så idag är jag ensam hela dagen tills baby vaknar , då är jag inte ensam mer, becky skulle komma men det blir inte av för hon tänkte runt fem - sex och då är jag med alen (: ja trodde hon menade tre tiden för hon sa när hon slutar skolan så.. menmen aja.. så kan det bli (: får träffa henne en annan dag.. så ikväll blir det bah baby, serien och en massa mys =D .. lugn helg , just what i need (= .. ill be back :D xoxo

Fjortisar, grow up.

Okej så jag sover inte, för jag kan inte.. irriterar mig på mamma och mitt jävla cp internet och min jävla cp dator.. har verkligen försökt allt, dricka, äta.. släcka och stänga dörren, ligga på mage och rygg, ligga upp o ner, titta på tv.. snacka i telefon ( woho, like thats gonna make a difference. ) jah.. sen gav jag upp och pappa kom hem.. och nu sitter jag här för jag kom o tänka på något.. något som egentligen är skratt - retande som jag och en tjejkompis pratade om för några veckor sen.. Tjejer som fotar sig själv, och gör om sina bilder, HELT , ( och man ser, tro mig, MAN SER ) hur äkta kan det vara? Sitter och skriver och klagar på vilka svin killar är ( vilket är sant, inte alla , men 97% är att kräkas på ) Men HUR ska någon kunna bli kär i en människa, men lösögonfransar, inlägg i brösten , hårförläggning, 10 kg brunkräm och 20 kg av allt annat smink, PLUS brun utan sol på allt dedär.. ? asså det ser inte mänskligt ut?.. okej om man sminkar sig fint, .. Man har LITE brun utan sol på sig, inte så att man blir missfärgad, ser ut som man har pesten förfan ;S .. att man ser så naturlig ut som möjligt.. inte en massa inlägg och skit.. okej hårförläggning, det har till och med jag, onödigt för jag har aldrig det i men ändå.. men att hålla på och sminka sig i två timmar och ändå se förjävlig ut?.. Och sen sitta och säga hur killar är svin som bara droppar och drar?. MEN INGEN VILL HA EN TJEJ SOM SER UT SOM EN PROSTETUERAD LITEN FJORTIS FRÅN VITRYSSLAND.. och jah, hur trevligt är det att ligga i sängen med en tjej, ojsan så plötsligt ramlar inläggen ut ?.. Det är falskt, allt är falskt , hon är inte hon.. Älskar en kille en tjej, så älskar han henne om hon så odlar hår på ryggen , det kvittar hur man ser ut, visst kan man fixa till sig, det är klart man tycker om att piffa upp sig då och då.. Men att göra vid sig så att det inte liknar dig alls? hur trevligt är det och vakna bredvid dig då? "Du är inte den som jag gick hem med igår?" att hålla på och fjorta sig med sina bröst på bilderna , vem tar er seriöst?.. En kille vill inte ha en tjej som sverige har sett halva pattarna på, som super sig under bordet varje helg och strular runt med ny kille hela tiden? .. För det första är det pinsamt, men ni tjejer som beter er så och som ändå är 17-18, har ni ingen självrespekt?.. Seriöst, jag hatar att dömma folk, men när jag ser en tjej på stan, som folk bokstavligen skrattar åt, så skrattar jag med och tänker FYFAN rakt av.. Människor, skärp er.. Det viktigaste i livet är inte att se ut som dom som står och skakar på sig röv i 50 cents video .. Life is more then that.. Ni blir doppade och slängda för ni ser ut som såna .. som endast tänker på sånt och inget mer, det är därför ni blir behandlade så, som smuts.. De är synd, för man ska kunna se ut hur man vill utan att bli dömd och utnyttjad, welcome to reality.. det är inte så.. samhället är som det är.. försök anpassa er eller skyll er själva, men sitt fan inte och snacka om hur killar utnyttjar er när ni sitter och särar på benen överallt vart ni än går, till och med på bilder som ni lägger ut , .. grow up..

lösnaglar? - nä.

läste en tjejkompis blogg nyss om lösnaglar och kan inte göra mer än att hålla med, när man ser att det är lösnaglar är det nog det fulaste som finns..och så ljuger dom på asken:O "perfekt passform?" dom naglarna är till folk som har feta fingrar och breda naglar, när jag var liten köpte jag alltid dom, när jag var mellan 12-13 , då man inte hade pengar för påbyggning och skit.. och ja fick fila dom på sidorna i kanske en timme för att det skulle se någorlunda bra ut, men fyfan.. nää , egna är bäst.. thats that, eller att iallafall gå till en nagelbyggare och fixa till dom för 500-600 kr, det är mycket pengar för några naglar som sätts på men dom trillar inte av efter en vecka OM man går till någon man vet är bra, som oftast är kineser så det är fan värt det , bättre än att klistra på H&M naglar som man inte ens kan diska i.. Usch.. och limet kommer överallt, kläder, bort , håret.. överallt.. och det är skitsvårt att få bort det sen, från kläder är det omöjligt.. Näää (=
lösnaglar - tumme ner :)

xoxo

i have it all.

Blev klar med tvätten vid halv tre (: höh.. det va fortf. lite blött men det torka hemma :D höh. sen gick jag hem till min Alen .. höh.. sen tittade vi på den serien som vi påbörjade igår, haha överrolig.. gamla gubben är kaos.. så typiskt balkan. haha , sen mysade vi som vanligt.. sen åt vi .. =D gott gott.. sen fortsatte vi titta och mysade vidare.. hihi,.. åt typ två veckors gammal chips , sen smög han ut och rökte så städade jag upp hans rum, fick sån kick haha .. (= sen mysade vi lite till.. och sen gick jag hem för baby skulle spela.. han följde mig till ica för jag skulle handla godis, sen gick vi till video för han skulle handla cigg.. sen skiljdes vi åt, och jag började sakna han direkt :( buhu..sen satt jag och åt mitt godis och tittade på simpson och drack mitt kaffe (: haha , men men .. sen blev jag uttråkad och la mig i sängen och tittade på tv, och sen smsade min baby sms att jag skulle ringa han och nu sitter jag i telefonen med han (: sen ska jag vänta på pappa och sova =) hihi,  jag o mamma är fortf. ovänner, vi pratar inte ens, inget.. inte ens hej.. eller jo hon frågade vadfan jag gjorde hemma .. när ja kom hem från alen.. cp? .. ja bor här, tyvärr..skola på tisdag.. ångest. egentligen på måndag men jag är ledig för jag är speciell så jag börjar på tisdag (: HALV NIO :( .. blir ledsen bara jag tänker på det, usch nää.. fy..Snackade med Jessie idag med (: .. hon ska åka till thailand om lite mer än två veckor, vill oxo åka:( .. bajssverige och bajsväder..äsch får vänta till sommaren sen blir det sthlm i fyra dagar med Caroline, Kroatien med familjen och alen och kanske Carro (: Sen Sunny Beach på hösten med Carro :D .. woho.. har hela livet utplanerat.. känns tryggare då, men jag vet det kommer bli något annat haha men sthlm blir fan av det är säkert =D och det lööjligaste i det hela är att ingen av oss har någonsin varit i sthlm förut, så för oss är det som att åka till en annat land, haha menmen så kan det va (: .. Och så blir det nog en minisemester på ettårsdagen med baby (: förhoppningsvis, får se vart pengarna räcker, OM pengarna finns då ens haha .. börjar kännas tufft på ekonomi-sidan nu asså.. =/ menmen det löser sig (: it always does.. En sak alen fick mig och inse, att det viktigaste man ska göra när saker börjar gå snett är att tänka posetivt, hur svårt det än blir, hur jobbigt och påfrestande det än känns och hur omöjligt och hopplöst det verkar så tänk posetivt, för det kommer ut något bra utav det dåliga med.. det är sant (: höh.. och jag sa " ibland är det rätt , att göra fel ".. För det är det (: i think so.. nu börjar hjärnan bli ganska trött.. så jag ska nog sluta skriva , (= ..


<33
xoxo.

over and over again.

Vilken morgon jag har haft ;O.. först ramlade telefonen ner i natt, jag hörde den, men orkade inte bry mig, även om jag hade satt alarm på tio.. haha yeah right.. den ringde och jag gick ner o stängde av den, sen gick jag upp och la mig igen, .. höh. sen fick jag sova till halv tolv så kom pappa och väckte mig för att jag visst skulle tvätta tolv.. så då blev det stress, först ut med hunden, .. sen ner till tvättstugan.. usch o påvägen såklart började mamma bråka för hon är dum i huvudet och har inget liv :S .. jah.. sen gick ja ner o la tvätten, hade lite tvätt, typ bah två maskiner så det var bra (= de klart vid ett och typ torkar till två - halv tre sen är jag klart =D .. hi.. och hunden har fått sykos han springer runt och krockar i en massa grejer höh. Sen blir det hem till baby antagligen (= en stund.. för han ska spela idag =@ men jaja (: nu ska jag fortsätta med mitt kaffe (: ill be back.
i love u.
xoxo

Kvällen,

Fick två timmars sömn tills baby skickade sms (: han undrade om hans fru var vaken så jag ringde han och det gick en signal sen svarade han (: höh. Sen gick jag upp, helt slut och tog på mig och började röra mig mot baby , så träffade jag Maja påvägen (: och en massa andra.. som jag helst inte ville se, men var tvungen och se ändå (:.. Jah, sen stod jag och pratade med henne lite så.. sen gick jag vidare och baby öppnade dörren och kysste mig som han alltid bruka.. sen så tittade vi på ngn skräckfilm om aprilskämt som vi laddade ner igår men aldrig hann se för vi gjorde annat , hade andra saker och fixa, så vi tittade på den idag (: och mysade.. sen tittade vi vidare.. sen skulle vi titta på en serie som hans mamma o pappa brukar titta på så hans mamma visa oss, ÖVER ROLIG hahaha , . Riktiga bönder som har spelat in den.. sen mysade vi lite till, sen tittade vi lite till.. sen jah.. blev jag trött o han blev trött så ja tänkte äsch jag går hem o sover.. så kom ja hem nyss.. och nu kan jag inte sova för jag är pigg (: woho.. så nu vill jag hem till baby igen =(.. buh.. men men så kan det bli, (= Ska äta lite o titta på tv sen nanna (: Gonatt..

xoxo

Its not one man standing, its no man standing.. - höh.

så, nu är man hemma från stan igen (: det var kallt som fan imorse när jag var påväg till södervärn för att träffa rebecca.. sen blev det helt okej, men jag orkade inte sola idag.. ångest.. kanske borde gjort det ändå för jag börjar bli vit, eller jag har blivit vit.. =(.. buhu.. Menmen , vi gick runt i hela stan, och vad kom jag hem med? INGET.. inte ens ett jävla linne.. inget .. absolut inget. fanns inget fint , och hittade ingen julklapp till pappa heller.. =( måste köpa ngt ti han för jag fick världens godaste parfym av honom (= hi.. menmen , va inne i Gina igen , och jag såg min kofta, fast i vit.. :O den va vacker , :O blev bländad typ.. ville ha den , sooooo baad.. men sen tänkte jag nejfan , har köpt förmkt koftor använder inte hälften av dom ens.. sen åt vi frukost på Mc.. och fikade inne i triangeln.. :) hihi.. sen letade vi lite till, fanns inte ens fina underkläder på H&M :S .. ish.. fick panikångest på bussen, ja kommer alltid hem med minst en påse för jag är bara i stan när jag har pengar , och nu kom ja med inget.. så mamma blev chockad :O .. hon tyckte synd om mig så dom började trösta mig med glass haha .. och nu ska jag lägga mig ngn timme för jag är dö trött sen ska jag vandra iväg till min Alen och jah (: resten av kvällen blir väl hos honom :) oh juste.. paahaha höll på att ramla ner från rulltrappan när en tjej ovanförr oss bara typ sa " shulelu" till sina små fjortiskompisar därnere och dom sa tillbaka.. och det va inget skoj utan allvar, :O lät så jääävla fult haha så vi höll på att ramla över (: bajsungar ..

xoxo

just another day.

är vaken tidigt idag(: känns skit .Det är cp kallt ute ;| gick ut med hunden och jag frös min röv av mig , kylan tränger in under huden och typ in i ögonvitorna så man blir helt stel i huvudet och liknar Homer när han får stöt och ena ögat sticker ut och hans mun lägger sig på sidan ;O . var tvungen och sätta på alarm för att jag ska träffa rebecca i södervärn tio i tolv för vi ska fika o sola (: MEN , vi ändra det till halv ett ist , så jag inte behöver stressa med allt.. vet inte ens vad jag ska göra haha ..och jag ska köpa julklapp till papps (: lite sen, jaa.. men bättre sent än aldrig.. haha.(= Sen efter det ska jag hem och äta (: sen ska jag hem till min Alen och jah.. sen får vi se vad som händer.. mys med film antagligen ^^  Jah.., nu ska jag börja städa för att hinna med att duscha och fixa mig snabbt också.. Måste vara snabbt nu haha..

xoxo

No man.

Okej (: så vi lyckades ladda ner Yes man (: .. Cam filmad men komentarerna var hyfsade.. det stod att det var helt okej kvalitet och att det absolut gick att kolla på , inte som den sista vi laddade ner och man inte såg ansikten ,. Först så kollade på någon crack-film.. som sög, och va 1 timme & 40 minuter.. ångest.. menmen det va ju inte precis som att vi faktiskt tittade på filmen, vi sysselsatte oss själva medans den var igång och Yes man laddades ner.. sen var den klar och vi skulle kolla.. sure , den gick och kolla på.. MEN DEN SAKNADE JÄVLA CP TEXT.. så jag bara satt där och typ ööööhh .. jah.. dom pratar försnabbt så man hinner inte med.. ;S .. så vi sysselsatte oss själv igen under Yes man också.. så nu får vi leta efter orginal och titta igen .. höh.. efter det så bah .. la jag o halvsov haha.. och alen la och klia mig (: .. hihi.. sen klia jag han, sen fick han huvudvärk.. så ja masserade han.. sen blev ja trött och gick för ja ville ha choklad .. MEN SÅKLART har allt skit stängt.. jävla araber, förr brukade dom ha öppet till tolv - ett tiden, nu stänger dom som svennarna gör, 8 på kvällen och sånt =( buh, så det blev hem .. och jah, .. nu vill jag sova för jag är rastlös.. ska städa sen bounce to bed :D ..

xoxo


Same shit , different day.

Jag har sjukt tråkigt liv asså! Holly shit, samma sak , varje morgon.. eller ja, iaf kom pappa in panikslagen och sa "shit vi har ingen störm" , Utan ström = ingen Kaffe = Panik.. och det gäller hela familjen , men jag var så trött att ja bara sa " njeh.. " sen somnade om.. sen kom han in halv tolv för att säga att han skulle på jobb och att mamma skulle komma tre och att hunden la under min säng.. o_O .. Och DÄR var det över.. nu gick det inte och sova mer, väldigt irriterande.. Så jag gick upp, då hade pappa redan hunnit springa ut, och jag blev attackerad av en liten vit/brun/svart hårboll med en kall liten nos (: and that made my day.. =D iaf, sen så fanns det kaffe som tur var, riktigt mycket också. Pappa tänkte nog på om strömmen hade gått igen så vi har för dagen haha .. Och läppen gör inte ont mer nu , fast jag vill byta tillbaka så gör ja nog inte det på ett tag nu haha .Jah och sen var det bara och njuta av sitt kaffe och vänta på Alen (: som vanlig är han segis.. but i love u anyway.. =)

xoxo.

Shopping (=

det blev shopping iaf (: eller ja , inte mkt men endå (= , .. Vid tre tiden hörde Rebecca av sig, så hon kom till malmö, så mötte jag upp henne i södervärn sen promenerade vi in till stan och köpte min efterlängtade kofta på Gina.. Bild kmr ;D .. Och såklart glömmer jag mobilen i provrummet, iriioooot .. -_- men så gick vi tillbaka och där låg den, min ögonsten.. så vi tog den och gick igen, köpte cigg sen gick vi in i triangeln för jag skulle köpa en guldig stav till läppen, .. så köpte jag den, och den va perfekt tills ja satte in den då va kulan ENORM och staven var tjockare än hålet så det kom ut sån kött bit :S överäckligt.. haha och nu gör det riktigt ont, men men det går över (: måste gå och sola också.. typ imorgon, .. oh nu känner jag mig stressad igen.. Jah sen smsade Alen att han hade vaknat så jag stack till honom, OCH så plötsligt skulle han spela , .. så ja skulle endå få gå vid åtta.. blev sur .. haha men jag gick till becks place,. Så köpte vi kebab (= mmmmmm den va riktigt go..sen blev ja godis sugen, så vi började gå mot maxi.. GUESS WHAAT :O kunde inte tro mina ögon.. MAXI VA STÄNGT :| :( gick sån godis - sykos - dampanfall så jag blev skitarg och stampade hem till becks igen, som tur var hade hon kaffe och ostbågar , som räckte en timme.. sen fick ja socker-ångest igen så jag gick hem ist.. (= och jah, nu har ja inte kommit länge.. no i dont have much of a life anymore.. -_- ..

this time..

Vilken morgon, som vanligt får jag inte sova tills , jag själv vaknar utan blir väckt, woho mum, i really love you.. haha (: Igår efter ganska långt samtal med Alen la jag mig i sängen, och så började smsen rulla på ist.. JAG MÅSTE SVARA.. kan inte ligga och veta att dom skicka ett sms, utan att jag tittar eller utan att jag svarar, jag MÅSTE.. tänk om det hade vart jag, som smsade något viktigt till någon , och den personen bara ignorerade mig :O? , .. Breakdown for sure. Iaf, så ju mer jag svarar, ju mer svarade han.. och ja , så höll det väl på någon timme, så vi hann typ skicka ganska full inkorg.. fast den aldrig blir riktigt full ;S .. wierd..tar inte bort sms heller.. har sms från förre året:O haha .. wooow. Så mamma kommer in, ja ligger typ upp o ner helt skruvad och sover gott, .. Så skulle hon bara säga att hon skulle på jobb, .. vilket förstörde min sömn.. =( menmen , sen hittade jag hunden som la över mina kläder smink och parfym.. nice.. (= han tkr om att sova på folks grejer, .. -_- , ja men iaf.. och ALLA sover.. fortf.. jag verkar vara den enda som är vaken :S ville gå och shoppa idag ist, yeah right.. Blev inte av idag iheller.. så nu ska ja sitta typ i fyra timmar och vänta på att Alen ska vakna , sen ska jag hem till han och.. sova eller ngt.. har fått spel på livet dessa sista dagar .. =/.. jah, men vi får se vad som händer (= .. ångest..

<3

xoxo.

höh.

Okej, så jag sitter hemma och vill dö av vänta tills klockan ska bli tre för att jag ska hem och äta middag hos min farmor sen ringa och väcka Alen.. Sen så ringer mamma på mobilen efter att vi har stått och bråkat.. Så plötsligt fråga hon vilken storlek jag har i byxor, .. I was i chock.. Så jag kollade på sån waste på byxorna och så stod den 25 , men jag sa ta 26 eftersom jag har fått upp i vikt :O anyways. . så kommer hon hem med jeans från vero moda.. kunde jag aldrig tro efter det bråket, dom va faktiskt riktigt nice ;D .. blev glad, sen gick vi till farmor och åt, sen skulle jag väcka alen, men han va så grinig när jag ringde så jag sket i det och la på, och ojsan där blev det tredje världs krig.. (= från typ tre till sju på kvällen skrek vi på varandra, GENOM TELEFON .. gosh, hur patetisk får man bli? , sen träffade jag vicky, runt fem, då stod jag fortf. i telefonen och skrek och klickade och ja, allt möjligt.. sen så skulle vi hämta pengar och åka upp till stan och handla pizza och godis (: Och ja, dom kan verkligen inte svenska i Campus .. .fucker.. iaf så fick vi vår pizza med en feffaroni och INTE-SMÄLT-FETA-OST.. när det ska vara smält.. menmen mat är mat.. sen gick vi hem till hennes lägenhet i möllan och åt så mkt att jag tillslut ville spy, .. :O .. Vet inte hur många ggr jag gick på toa .. haha.. jah.. sen tittade vi på , jag du och dupree eller vad den heter, helt sjukt.. jag blev irriterad av filmen så vi zappade från kanal till kanal.. sen kollade vi på V-Secret, .. och komenterade alla modellerna och sa dom va fula för dom är precis allt vi vill va, hahaha.. ja .. sen blev det bråk igen mellan henne och ngn kille.. och då hade det äntligen löst sig mellan oss.. sen så tog jag bussen hem, helt död.. och träffade på den största hookern på bussen (: en dag ska jag slå dig så håååååårt att du kommer skrika efter mamma och då kommer jag slita ut din ryggrad och köra upp den i röven på dig (: .. då ska du få dig ett knull, och jag hoppas du läser detta (: .. För ja kommer njuta av den stunden..slampshit :D anyways.. sen kom jag hem och duschade.. helt död.. sprang in i duschen diirekt.. mamma o pappa trodde väl jag va lite.. woho.. men ja, och nu ska jag ringa Alen sen blir det sleepi-time (: tidigt idag, ..

xoxo

f-word people.. f-you. .

Jah, snacka om ÅNGEST MORGON.. hinner inte ens öppna ögonen innan min mamma som ÄLSKAR att bråka och ALLTID ska ha rätt kommer in i bilden, .. Aaahh vill strypa henne ibland.. Kaoskvinna gör små myror till gigantiska elefanter .. och min pappa hoppas såklart in och ska vara på hennes sida bara för att.... det ska vara så.. idioter.. -_- och min hund står och stirrar och vifftar  på svansen och tittar på mig , he's gonna do something.. just wait...och nu kom det, han ville bara sitta i mitt knä och störa sig. (: höh , sötnöt. jah, så nu är jag uppstressad igen, och sånt håller i hela jävla dagen .. jävla cp människor.. =(.. aja.. nu blir det ingen shopping för jag har ingen lust mer, allt känns dött och folk sover fortf... Så nu ska jag typ.. försöka sova, vilket kommer misslyckas, men man får alltid drömma.. sen väcka älskling, och GÅ HÄRIFRÅN för dom är helt cp.. och juste, middag hos farmor också, ooooooooooooh it keeps getting worse, mamma o pappa ska också dit -_- fuckfuckfuck..

xoxo.

Ångest morgon.

Äntligen vaken efter en natt med svett och blod.. Svettet för att jag krigade mig till söms , .. Så typ vid två var jag halvt medvetslös .. sen någon timme senare blev jag helt.. haha.. och blod va för drömmarna .. och de svett där med.. eller ja, och gråt.. hade mardröm.. De var nog en av dom värsta drömmarna någonsin.. =(.. men jag kan inte säga vad, för folk kommer tro jag är .. hmm.. whats the right word.. Paranoid.. De låter bra, vet inte vad det betyder men jag låter smart när jag säger det, så så får det vara.. Jaah, och nu var meningen att jag skulle till stan och köpa kofta.. menmen alla sover. Pappa och mamma ska till stan, ELLER INTE.. Stan för dom är mobilia, och dom ska PROMENERA.. no way. Så dom kan vi klippa bort.. jag får ringa och väcka Miona ist .. jag följde med henne så nu får hon följa med mig (a) (: .. Sen ska jag väcka älskling, sen ska jag till älskling.. och det blir inte becks-promenaden-25minuter-skitbajs.. utan det blir hanah-promenaden-tiominuter (: höh för vi bor nära så.. Sen så får vi se vad som händer (= oh thats right, skulle träffa vicky också idag och titta på hennes lägenhet (= .. får se hur tajt allt blir.. Känner mig som en invalid som är uppe när alla andra sover, .. =(..

well, ill be back.. ! :) xoxo.

äsch..

Okej so now im back.. Trött som få..
det blev kött-fundy ( eller hur det nu stavas,) at becks place.. första gången jag äter det och det var fan riktigt gott :O :) Så vid sjutiden var jag mätt o belåten, sen skulle man sitta kvar och vänta på becky som BÖRJADE äta när alla vi andra hade blivit klara, typ så.. en extra halvtimme. Helt onödigt.. menmen (: hann smälta maten, sen var det hela långa vägen hem till Alen, typ så 25 minuters promenad.. och jag går hyfsat snabbt faktiskt , .. men det är mörkt och så där man går typ vid tågbana och så, inte alltid lika trevligt med dom jävla vakthundarna som varje gång skrämer mig så jag känner hur vit jag blir i hela huvudet.
Jaah, sen blev det krig med den jävla Yes man som jag nu tänker SKITA I ATT SE för vi har försökt ladda ner den på alla möjliga jävla hemsidor i typ så två veckor nu :S vi får bara sån skit nerladdat och jag blir bara idiotarg på det och nu har jag gett upp, nu tänker jag inte ens se den, ÄVEN om vi lyckas fixa den, så tänker jag inte se den, jävla Jim fucking Carry ..
i love u.
Okej, jag ljög , jag kommer se den, inte en gång heller utan typ så fem - sex gånger bara för all ångest som har medkommit dom misslyckade gångerna.. som är typ 100 .. =( ..Men men vi kollade på James Bonds nya ist.. eller ja, Alen kollade, jag sov för jag hatar James Bond filmerna och allt som har med han o göra.. sen somnade Alen med.. sen vaknade vi.. så blev det mys, sen ville jag hem för ja tänkte att ja skulle sova,  yeah right, you wish..
Nu sitter jag här, pigg och INTE-GLAD :(

gosh.

Nu går det sakta.. Klockan sex ska vi äta.. Sen måste jag rusa iväg.. Fixa några saker, .. är redan helt stressad, mamma frågade också, " varför äter du så fort, du stressar folk med ditt stress, sluta stressa !! ". I was in chock.. Jag bara tittade på mamma, sen på pappa.. sen på hunden.. sen bara fortsatte vi.. överskum stämning, gosh..
Anyway.. det börjar ta på krafterna att vänta, och ha tråkigt.. Kanske borde typ läsa en bok,
pappa har börjar jaga mig med böcker.. " - thats good for you"... Nej det är det inte
det är bra att SOVA , det är bra för dig, och ÄTA blåmusslor med vin och vitlökssås-röra-.something..
Och friterade räkor, det är bra, .. Fettande, men bra.. Men att läsa böcker är inte bra, för biverkningarna är
huvudvärk och illamående.. och vadå kunskap?.. Nää usch, det är bara pooptalk för småbarn ska
ha något att göra FÖRUTOM att störa sig, LÄS EN BOK VETTJA.. då blir du smart.. sure..
dont fall for it, (=
folk är wierdos.. and it sucks.. vissa borde typ ruttna bort och glömmas bort helt.. gaah...

Nu måste jag gå, eller inte .. jag ljög jag måste inte gå.. orkar bara inte sitta här med, känns som jag pratar med mig själv,
hejsvej ! :)

Ge mig sommar =(

Så, finally är jag hemma från detta skitväder :| ! Det är sjukligt kallt ute , typ isbitar i luften som riktigt slår mot ansiktet och ögonen tåras hela tiden .. Ångest väder :( ska nog hålla mig inomhus resten av dagen, eller inte.. kom nyss på att jag ska äta middag hos Becks, sen ska jag till min älskling.. och ja... vad som händer där vet man aldrig. Men jag ORKAR bara inte gå, vandra hela vägen till gullvik för att äta, sen hela vägen tillbaka till mig + lite längre.. =( oh god, now its a good time to kill me.. ryser bara jag kollar ut ;( Och tv suger, det är typ något korkat program med blonda korkade brudar mitt i ingenstans som ska träffa någon cow-boy kille och dom har solkräm med solfaktor 8 ? oh my god.. stupid girl.. och hon ena, Lina.. TOTAL BITCH .. haha .- Ziro chans, DIE BITCH, DIE.. bläh. men cow-boy killen var inte så dålig..


...

och Lina är ryss typ.. ush..

when they talk about love, they talk about us.

Du får mig att orka (: min prins.. Tack för världens bästa  nyår, och världens bästa månader, och fler ska det bli, inget kan skilja oss åt (: inget.. <3  you make it all worth it. Du tog hand om mig, höll om mig när jag trodde du skulle hata mig, du älska mig in i det sista, and i know you always will, i love you boo. :)




Ingen får mig att känna som du !

Some people do suck, ..

Okej, folk.. det finns EN sak jag ALDRIG kommer att förstå.. Hur ens kompisar kan gå bakom ryggen, och tro att man aldrig kommer få reda på det ? WHAT THE FUCK IS WRONG WITH YOU?! Seriöst?.. Asså idioter kommer aldrig långt, för dom vet inte vad ärlighet är, men det handlar inte om ärlighet här längre, utan mänsklighet.. Dom är inte mänskliga.. Hur kan man ena sekunden sitta och skriva "oh baby, vi ses snart, saknar dig " blablabla .. och andra sekunden får man höra att de har öppnat sin mun , möjligtvis på skoj, MEN VISSA KANSKE INTE TAR DET SOM SKOJ?! .. Och sen går man runt och tror det är en VÄN?.. Wtf, just dont get it , some people just aint worth it .. i just wish i could understand what goes through their mind when they do thing like this, and expect nothing back, what goes around , comes around.

RSS 2.0