Skolan.

Kom i tid idag, skönt :) hann till och med dricka kaffe med pappa :) Sen fick jag samtal av pappa på bussen och då sa han att jag skulle få in pengar på kontot :) så nu måste jag kolla presenter , gush.. det blir ju svårt , menmen =).. Fick sätta kateter på en låssas snopp också, haha så jävla sjukt.. och venproven igår gick super :) så jah.. men nu är det några timmar kvar i skolan .. till fyra.. =( Gush nej.. menmen =)

xoxo

ääälskling !!!!

Och nu sitter jag här i min ensamhet och saknar alen och undrar om han saknar mig, men det får jag hoppas att han gör =$ mwihihi.. Blir glad bara av att höra hans röst när jag svarar och han säger " hey baby " :) Magen börjar pirra och jag vill skrika men det kommer inte bli så bra så jag försöker att inte göra det och skrika inombords ist =) haha.. Jah.. och nu har jag sån jävla lust att smyga hem till han och smyga in i hans rum och överraska honom o pussa han och krama han o strypa han tills han får spel och slänger ut mig (: men nej, jag måste PLUGGA =(.. jävla idrott - cp - lärare och jävla skola.. äsch.. Får längta efter älsklingen mer nu bara för det (:

xoxo

(: mwihihi.

Fredag - Jah.. fredag.. jag kom i tid.. tror jag, om jag kommer ihåg rätt.. Gjorde två prov, känns ganska säkert men man vet aldrig.. mådde illa som fan hela dagen, så var det dags för MAT =D .. men äcklig mat som vanligt så jag och tanya åt kycklingklubbor, som smakade rått.. och så dåligt som jag mådde trodde jag knappast det gick att må sämre, men fel hade jag..sen var det dags att spruta ner toan med matsyror , haha.. Oj vad musklerna i magen kom fram.. sen vandra jag mot bussen för jag ville bara hem och sova.. Mamma och pappa hade redan gett sig av till Osby och skulle vara där till söndag. På värnhem fick jag springa ut och kräka lite till, pinsamt? JA ! .. skojar du .. usch , men skitsamma haha.. Sen gick jag till ngn hållplats som sexan går på, hoppade på den och hoppade av i konserthuset, därifrån fick jag gå mot becky som gick mot mig från södervärn, sen åkte vi åttan tsm för hon skulle till sin farmor och jag skulle hem.. Sen sov ja typ två timmar, sen gick jag upp, väckte becks och började ta på mig för jag skulle på middag hos henne, yeah right, fick i mig en sked mat sen var den middagen slut.. >_> men gott va det =) tacos =D .. iallafall den tuggan haha.. Sen mysade vi , åt en massa treo och tyckte synd om oss själva, drack milkshake och promenera .. Sen fortsatte vi tycka synd om oss själva och frös som fan =) .. Sen vandra vi hem.. eller ja.. Sen titta vi på ngn skum film om ormar och ngn kinesisk maffia ledare eller något.. Sen nanna vi =).. då var klockan halv fyra och snacka om att jag var SLUT .. & jag saknade alen så jag ville gråta eller slå någon, men jag gjorde inget av det >_>
Lördag - Sen vakna jag såklart tio och hon la helt deckad så jag vandrade hem, fixade de som skulle fixas. Och nu var det bara att vänta på att min kära man skulle vakna, och så gjorde han det.. han fixa sig och jag fixa mig.. Sen gick jag hem till han och pussades och kramades med han och ja :) mysade så mktmktmkt =).. kändes som ett år sen ja pussade han sist.. Sen tittade vi på filmer och åt och mysade och pussades =) Så vid elva gick vi hem till mig, så tog baby hunden på en promenad , och dom blev bästaste vänner ;D haha, så hann jag städa lite snabbt det värsta ..Sen efter det vandrade vi tillbaka till baby och la oss i sängen och tittade på mer film och mysade, sen somnade vi, och som vanligt vaknar jag tidigt, Söndag - Klockan tio la jag och petade på älsklingen och pussade på han och allt var jag gjorde :) sen vaknade han, sen va det bråttom hem för jag skulle storstäda och laga middag och allt sånt innan mamma och pappa skulle komma.. Så vi gick tillsammans till ica, sen skiljdes vi åt.. Sen gick ja hem och städade och sen kom becks till mig:) sen vandrade vi i stan jag och hon, i de sjukt varma vädret ! :O blev så glad av att komma ut :D och becks fick spel och svor åt alla killar som sa ngt hahaha jag bara skrattade för hon var så sjukt rolig när hon blev sne på dom haha.. Sen så hann jag även träffa en massa gammalt folk som jag inte har sett eller snackat med på EVIGHETER vilket va kul faktiskt för jag hade glömt att ja kände hälften av dom haha (: .. Jah, sen åt vi thaithai och gick runt och letade ngt åt min svärfar som fyller åt den 2 april =| haha .. jah.. sen skulle vi hem, men nejfan då hade vi käkat upp busspengarna , så vi gick gå från gustav till gullvik / maxi.. och det tog exakt en timme o tio minuter .. när vi kom hem till becky gick vi inte upp och gick på två timmar och jag hatade henne så grymt mycket just då haha ... men det var bra för oss egentligen haha, skönt var det också faktiskt , de första 50 meter var helt okej , sen började det fan kännas .. haha menmen .. Sen drack vi en massa kaffe sen vandrade jag hem för jag blev så uttråkad :) ..Sen nanna jag, och så var det Måndag - JAG HATAR MÅNDAGAR !!! =(...

Och jag saknar Alen.. =(

xoxo

Mwihihi.

Pratade med Matte-danne idag, jag har ingen IG varning i matte B i allafall =) blev supersuperduper glad, och gjorde tre uppgifter, ( väääldigt komplicerade uppgifter, en massa bokstäver och siffror tillsammans ) och dom var rätt :) så det var ett till plus :) fick hjälp men endå, fick tänkte till en del själv också. haha så när jag åkte hem till älsklingen så var jag ganska utmattad i huvudet, och det var baby också eftersom att han precis hade vaknat :) mwihi.. Sen så mysade vi .. och pratade en massa , det va skönt att faktiskt prata.. lite jobbigt men .. det va bra :) Sen gick vi ner till källaren med stymamma för baby skulle hjälpa henne med några grejer =) höh.. Sen så gick jag hem och då la mamma och pappa och väntade på mig .. haha >_> .. Så åt jag :) Cevapé :) Så sjuukt gott !! .. Sen ringde baby, så pratade vi , sen ringde Becks, så snackade vi sen ringde älskling igen, ..Unga mödrar är sjuka i huvudet, .. Dom bara bestämmer sig för att ha sex och föda barn, helt sjukt, dom har inte plats eller ekonomi för det men det är det sista dom tänker på och det första dom tänker på är hur ont det ska göra ..:O Och nu är det dubbel avsnitt av vänner =) , mwihi..

xoxo

Skrivare, ? U suck !:O

Sitter med Sannis i Skolan nu :) det är tyvärr bara en liten del av hela skolan som börjar halv nio på onsdagar, alla andra har sovmorgon =(.. .. Menmen .. Vi sitter och skriver på fördjupningsarbetet i teckenspråk men skrivaren ( jävla cp saak oh hoppas du dööööööör! =@ ) funkar såklart inte med mitt arbete så jag får skriva ut det någon annanstans och Sannisen läser om något med döva =) mwihihi, vi har varit duktiga idag tycker jag =) ! Vet bara inte vad jag ska skriva mer .. =S Har matte idag,. ska fråga han om genometrin, måste måste måste fatta det nu asså :S :O ! Slutar tio så det är typ 45 minuter kvar och då kommer Carrow =) .. Älsklingen ligger hemma och sover och väntar på att jag ska komma (: vilket blir efter skolan för nu måste jag faktiskt vara kvar, jag kom i tid och jag ska vara kvar tills jag slutar :) känner mig duktigt =) hihi.. men vill egentligen hem till baby och krypa ner i sängen och sova hela dagen och sen när jag väl vaknar så vill jag bara ligga och dega i sängen och titta på när min lila ängel sover och andas så tungt , för han kan sova så, en vecka i rad, :) min nallebjörn, .. <3 men så blir det såklart inte.. jag går till halv tre, sen åker jag till baby då :) .. hi.. nu ska jag typ.. försöka göra något nyttigt.. =)

xoxo

anywhere..

Blev inte mycket skola idag .. =( .. Dom hemma lät mig inte sova inatt .. så jag somnade sent och vaknade sent.. halv nio.. och då började jag.. sen fastnade vi på E22 an i typ en kvart tjugo minuter pga vägarbete.. >_> jah.. så var jag framme kvart över tio .. Så kom jag till den lektionen, som jag inte gjorde något på förutom skrev av anteckningar som jag hade missat imorse.. sen var det äcklig mat i skolan, fiskgratäng.. det borde förbjudas.. fyfan.. usch.. Entre är förresten ett paradis .. alla skoaffärer (v) !!!.. iaf.. så fick Caroline en bra idé , " nu åker vi och äter på thaithai och köper limpa " .. haha och där finns ingen "nej ja orkar inte, ja måste vara kvar...osv.." det är bara till att följa med.. och det var så jävla gott ! :O .. ohh.. vi åt och åt och åt så vi inte kunde andas och mådde illa så vi ville spricka.. Men gott va det :) mums.  Det var längesen vi var ute och åt tillsammans faktiskt . =) .. Sen tog jag bussen hem till älsk.. och träffade Maja påvägen.. hann prata igenom senaste händelser väldigt snabbt, två hållplatser sen skulle hon av.. sen gick jag av :) sen vandrade jag hem till min prins.. =) .. Sen mysade vi, han kollade i min mattebok, mwihihi han såg ut och fatta mer än mig iallafall.. Jah.. sen .. tittade vi på Izet och jag höll på att somna på honom för jag var så jävla trött.. Sen följde han mig hem som vanligt (: hehe.. Så kom jag hem och hann inte gå genom dörren förrens min idiot till syster börja lufta sig .. så bara ignorera jag henne efter att ha svorit ut hennes liv .. sen satte jag mig ner, och faktiskt pluggade :O .. skrev ner det viktigaste inom idrottssaken.. som vi har prov på denna veckan, vilken dag har jag ingen anning om :O .. iallafall , sen läste jag kapitel 19 i barn och ungdoms sjukvårds boken.. Kommer ihåg bara hälften men men, man kommer ihåg det man vill komma ihåg och det som är viktigast så :) har ett kapitel kvar sen måste jag gå igenom mina anteckningar osv.. Matten försökte jag mig på igår, OMÖJLIGT .. Ingen chans asså.. men tur nog har jag matte imorgon i skolan , så förhoppningsvis kommer något fram där som hjälper mig få G på provet =/.. menmen.. nu är det tv - time =D ..

xoxo

i cant do this thing called life without you here with me..<3

What goes around comes around, what goes up , must come down.
Now you have so much to say to me, now you wanna make time for me, (8)

Har bestämt mina två underbart vackra tatueringar nu:) längta längta längta =) .. ! Och gud vad jag saknar Alen! :O .. Helt sjukt.. han har en överraskning till mig imorgon :D oh , längtar längtar längtar ! helt sjukt hur pirrig jag blir när jag vet att babys har hittat på något =) mwihihi..! .. Magen gör ont så nyfiken jag är nu asså! , och såklart vill han inte berätta vad, han bara frestar mig hela tiden =((((( buuuh. Menmen , får väl sova snart så att tiden går snabbare, sen är det långdag imorgon, från halv nio till fyra .. =( gush, ska försöka få mina uppgifter och hjälp med geometrin som jag har omprov på , nu på fredag.. känner redan ett IG pågång .. =( menmen , får göra mitt bästa =D älskling stöttar alltid genom sånt och säger äsch det går bra, sen när det går bajs säger han men baby de lungt nästa gång kommer du klara det , mwihihi<3 .. får mig att faktiskt orka , mitt hjärta..<´3 .. Långt samtal med becks nu också.. terapi genom telefonen , woho.. borde ta betalt ffs.. haha eller inte.. =) Har försökt plugga, öppnade matteboken och stängde den lika fort, fyfan vilka trianglar och rektanglar och allt vad de heter det finns, likformiga och ABCDEF och allt .. usch nej ..matte borde vara räknas som illegalt förfan, det typ leder i sin tur till hjärnblödningar och hjärnstopp för att man anstänger sig så jävla mycket med alla dom talen som faktiskt är sjukt onödiga för NÄR ska jag räkna en triangels något med någon sida som är x i vården? aldriiiiig.. ne juste... allt känns bra iallafall nu :) .. fast jag fortf. har ont i min handled av alla så onödiga anteckningar från hela dagen idag.. imorgon kommer nog vara ännu värre, men ska se till att faktiskt komma i tid nu :) och hålla ut hela dagen, som jag gjorde idag :) , .. gush.. vill sova med älsk =(..



xoxo 

BABYS OCH BRÖLLOP =D <3

Kom och tänka på, .. alla bröllopsprogram och sånt som går på tv nu, familjerna fixar bröllopen, NOWAY.. Aldrig.. Min klänning ska ingen annan få välja ut, den ska va helt kritvit, med en massa pärlor och den ska inte ha axelband, den ska vara låång och sjalen som ska sitta fast på en tiara ska bara några meter bak så den glider efter mig =) hö.. alla har sina drömmar .. Den ska vara stort.. det största i historien, det ska vara med i tidningen.. Röda mattan därutanför.. helst en varm sommardag.. Pappa ska följa mig fram, och där ska min prins stå (: så stillig ! (: Det ska finnas blodröda rosor överallt, precis överallt.. Bara vit och rött, och männen kan såklart ha svart. haha.. brudtärnorna ska ha röda klänningar :) långa av silke =) Jah.. men jag ska synas mest (H) haha.. dedär är mitt drömbröllop, som INGEN jävel ska försöka lägga sig i och ändra :O jag har redan allt utplanerat , sen åker vi på smekmånad direkt, samma dag, shoffar iväg till typ hawaii i en hel månad, bara jag och älskling =) mwihihi.. sen är det babytime (H) , så var det dags och göra bebisen , haha , det är nu det riktigt roliga börjar ju ! :) .. haha , blir det så, så kan jag inte önska mig mer ! =D men aldrig så ngn få ordna mitt bröllop, never, det ska vara precis som jag vill =) och pappa betalar, .. hoppas jag.. =(...
Meningen med livet är inte att leva..sen dö.. som jag faktiskt trodde förut ;O liten och dum..
Alla har en enskild mening, min är att trycka ut så många barn det bara går under dom åren ja har att leva , hahahaha =D och ha det kändaste bröllopet i världen, asså rykterna kommer sprida sig ända till kina och australien och.. ja .. ni fattar, lååååångt =).

xoxo

ahh,

Gush vad jag hatar absolut hatar måndagar ! :O helt jävla sjukt jobbiga.. föreläsningar hela hela dagen.. och NU , nu när det har regnat hela dagen, NU när jag har kommit hem, så blir det sol.. ?.. =/  bööh o_O .. Iallafall.. Hade föreläsningar hela dagen om hjärnhinne och hjärninflamation.. Kul dom första tio minuterna sen gick det bara över till en sjukt kraftig huvudvärk och enormt stark hemlängtan, till älsklingen.. Men blev inte så.. såklart.. >_> menmen.. Jah.. pappa glömde väl köpa glass så det var ännu en besvikelse.. Och så tog jag av dom levande utblommade blommorna på mina fina blommor jag fick av stymamma och la dom i vatten så det ser jättejätte fint ut nu, finns fortf. knoppar som inte ännu har blommat ut :) anyway... Läste en sak på internet.. Tjejer och killar säger i stort sätt samma sak , "vänner före pojk/flickvän" men jag förstår inte hur man riktigt kan jämföra vänner och kärlek =S .. Asså.. man älskar väl inte sin bästa kompis, som sin pojk/flickvän ?.. Man kan inte jämföra sånt.. det är samma sak som att jämföra familj med vänner.. det är olika typer av känslor, kärlek och olika typer av älska.. Jag kan inte älska en kompis så som jag älskar min underbara pojkvän, kan älska lika mycket kanske, men inte på samma sätt.. THINK PEOPLE !!! ... Man kan inte bara säga saker som inte stämmer in riktigt, think before you act. ..
Iallafall.. måste plugga idag.. på riktigt.. har snott ngns mattebok från skolan för jag hittar inte min egna:O .. och jah.. det är ju inte bra.. kommer få en faktura hem >_> .. menmen =) .. måste plugga nu ffs


xoxo

missing you..

Mysdag hos älsklingen =) mwihih.. Gick till honom runt halv två :) kom hem för en timme sen nu.. Han skulle spela och jag orkade inte vara nere hos vicky där det sitter en massa folk, orkade inte med mycket folk nu, det är söndag.. hjärnan måste vila inför vecka, ska inte behöva anstränga den mer än jag borde .. Jah , och msn på mobilen suger bajs.. kan inte ens hitta det.. >_> har en låååång vecka framför mig, väldigt lång.. fyra prov.. måste plugga plugga plugga =( och har inte ens alla anteckningar.. im screwed .. =(.. menmen.. får väl göra mitt bästa.. blev stress städ och stress-laga-middag idag också.. så jag var typ halv död när jag kom hem till älskling =) men han piggar alltid upp mig =) alltid.. <3 .. Jah, nu får jag sakna honom istället och tänka på honom fast ja egentligen borde va med han, .. jävla wow >_> .. Måndag imorron =) baajs säger jag bara, orkar inte .. men men.. Så kan det bli..

älskling, om ett år :) <3 , mwihih.

xoxo


Grattis , älskling!

Fredag var katastrofal .. Orkar inte ens ta upp den, .. Det är bara till att glömmas.. inte en bit av fredagen var bra.. =/.. Vicky mådde skit hon kräktes runt, jag gick hem och började jag med.. Sov inte alls vad jag kan komma ihåg haha .. Sen var det lördag =) .. Började med bråk och glaskastning med min syster.. >_> önska att hon aldrig kom hem ffs.. menmen.. Sen så gick jag och becks för jag skulle tanka på telefonen och köpa cigg.. Så vi möttes upp och gick till nydala.. handlade och så gick vi hela vägen hem till hennes farmor för hennes syster ville ha falafel och det ville becks också så hon körde oss till ica maxi, sen hem till becks.. Så satt vi där och drack kaffe .. Sen vaknade älsk och då var det bara till att vandra hem till honom =) .. Så gick jag.. och gick och gick och gick. Tillslut var jag framme =) höh..Så mysade vi med en massa filmer .. =) En typ tecknad eller animerad , ( ser inte skillnaden ) haha.. Och sen var där en skräck om kineser.. haha alltid om dom, och jag höll på att svimma.. till skillnad från Alen som bara la där och inte kände ngn rädsla alls..Och nu ligger vovven och krafsar på min jacka för att få den i rätt läge och lägga sig i.. haha.. Menmen .. kom på en sak.. alla säger " tiden läker alla sår " men tänker INGEN på vad sår lämnar efter sig? .. Juste, ärr .. Och ja , ärr bleknar , men det sitter alltid alltid kvar .. och det kommer alltid en tid då ngn river upp det igen.. och det gör mer ont än första gången för man tror man är beredd på allt, men man är inte , aldrig.  Iallafall, idag så blir det städa städa städa sen ska jag till älsk.. Senare på kvällen svänga förbi Vicky också. Jävla söndag.. Imorgon är det måndag, fan .. o_O aja..


Och idag så fyller min flicka 18 =) Carro kan åka i finkan =D .<3 Grattis älskling ! , .

xoxo

allt är rövhål.

Det är helt sjukt hur EN person, kan påverka en annan, fast den inte påverkar den andra tillbaka.. Typ .. allt anpassas men ändå inte.. äsch.. men det är sjukt hur mycket man tar förgivet och sen vet man inte ens varför hur när eller vad.. Man fattar ingenting förrens man sitter där helt ensam i sin sorg och inte förstår att, thats reality.. Det finns inte vänner, familj eller kärlek utan svek.. Men ibland glömmer man bort sig , man sätter inte sina gränser och en dag går det förlångt och då har man faktiskt bara sig själv att skylla på.. men hur långt man låter det gå är sjukt egentligen.. Det är ett problem med att tycka om någon mycket.. Då glömmer man allt annat, man fokuserar sig bara på den och allt annat är typ, borta. Sen så ger man upp allt, sitt liv.. hela sig själv för att vara med den enda personen och tillslut står man ändå där ensam.. För man tappa bort sig själv påvägen.. Och det gör man gör man ser inte vad som egentligen händer.. att saker och ting inte funkar är normalt.. då går man över den bron, till nästa. Men ofta ser man inte, för ,man vill inte se. Man bara tänker på hur bra det kommer bli, men tänk det inte blir så.. tänk det förblir olyckligt.. ?.. Man vet ju aldrig.. Vissa ändras, andra inte.. jag vet inte, det är komplicerat.. - never fall inlove and you'll never have to end it... Det värsta är att när man väl står i skiten, vet man inte varför eller vad som har hänt.. Då gräver man ner lögnerna och sveken och tror man blir av med allt.. Sen upprepas det hela tiden, .. I nästa vänskap, i nästa förhållande.. Det följer efter en. Orkar man så orkar man, men man når även sin gräns.. när tveken föds mellan personer , då verkar det bara vara en tidsfråga innan det exploderar.. Kämpa aldrig om det inte finns något att kämpa för, hoppas aldrig om det inte är något att hoppas om, och önska aldrig , om du inte vet vad det är du önskar dig.


Ord sårar med än handlingar ibland.. Och jag minns inte sist jag kände såhär mycket ångest över allt..
Jag hoppades på att aldrig behöva ångra.. men det kommer en tid då man gör..


- dt löser sig... ?

Igen..

Kom försent, igen.. Som vanligt.. men nu har min så jobbiga huvudvärk iallafall gott över för pappa blev så ledsen igår så han började ta fram medicin till mig , nu gör det iallafall inte ont men ändå lyckades jag inte vakna i tid, eller jo jag vaknade men somnade igen.. >_> måste fixa det nästa vecka, har räknat mina resten, har tio st typ.. fyra av dom är prov.. plus att jag har gjort en igår..  5 to go.. =( .. Sitter med Amanda och Carro nu :) båda har spel på datorerna för dom segar sig haha .. =) Vi skulle jobba men dom två kollar bdb och jag sitter här och vill hem och sova istället.. helt onödig dag, slutar iallafall tidigt idag =) Ska inte till Alens syster , det blir bara jag och han och Izet hela kvällen =) Och Carro blir 18 på söndag =) Och amanda blir 18 nästa fredag... och jag blir 18 i augusti >_> .. menmen =) mwhihi, nu ska jag försökte göra något gjort faktiskt.. Vill åka till turkiet nu med älskling =) nununu :) mwihihihi, kommer bli mysig sommar med honom =) men jaja..

xoxo

dålig dag.

Så jävla irriterande när det alltid ska bli såhär.. Kan inte ha en dag i lugn och ro det är alltid någon som ska göra något.. ohh.. Carlton i Will Smith är helt sjuk i huvudet... snacka om att INTE KUNNA DANSA:O iallafall.. blev klar med en uppgift idag =) samhällsuppgiften, inte helt.. kunde inte det sista.. men men ändå.. Ja skrev en del , borde bli godkänd >_> menmen, fick tillbaka min eng. bokrecension.. Fick bara G .. =/ blev döö besviken.. det va pricken över i;et.. och sen kommer man hem och grejer blir inte bättre för det.. Mitt huvud gör så ont, känns som att hjärnan hoppar därinne.. Och så ska man alltid bli osams över såna idiot grejer så jag snart exploderar.. guush..Fick i mig lite kaffe iaf :) mwihi, hjälpte för stunden , men nu behöver jag mer.. Och 2000 la aldrig sig på kontot , .. och det är ju inte så jättebra menmen.. Det löser sig :) just nu har jag typ 130 kr kvar och leva på i tio dagar, och jag måste tanka på min telefon innan imorgon för då går comviq ut, .. Och då kommer ja ha typ 50 kr och leva på..;O måste sluta tänka så mycket.. =) nu är jag bara på så dåligt humör att jag vill slå ngn =(.. ..



xoxo

ohh..=(

Slapp provet iallafall :)  Turis hade jag .. Haha jenny mobbade han luffaren bredvid skolan, öveeeerkul.. hahahaha .. Sån speedad människa är hon, helt glad alltid.. Så mobbade hon honom och försökte sola i Carros flugbrillor och sen härmade hon en fluga från ingenstans, haha :) skojskoj.. anyways.. Har fyra prov nästa vecka iaf.. så jag måste måste måste plugga nu .. :( har inte ens öppnat någon bok, men jag måste.. fast just nu är det ganska hopplöst för jag har värsta huvudvärk, och jag vill ligga hemma med alen istället.. :( fast han sover fortf. .. så jag kan inte åka dit heller, och egentligen borde jag gå hem för jag gör inget här heller fast jag vill inte bara åka hem och göra ingenting så .. jah fastnar väl här istället, ska försöka få något gjort istället för att bara göra inget.. :( .. Saknar älskliiing=( Carro är ju bara störd, hon började skratta åt en tjej på bussen för att hon blödde i hela huvudet, Carro är omänsklig , hon har inga känslor (: min lilla gris.. iaf.. nu ska jag faktiskt försöka göra något, snart.. Och såklart var den bajsmat i skolan, pannbiff med potatis och nån wannabe vitlökssås som var vatten med dill .. blähh.. Vill äta babys mat istället (: mwihihi..

xoxo

baby

Tråkiiiigt =( vill ligga hemma med älsklingen istället och sova och mysa och pussas och kramas :) haha .. Istället sitter jag här, har kommit sent och är helt slut, Carro har suttit med samma arbete i två veckor nu, hon tycks inte bli klar och vi kan INGET till provet, ska nog inte göra det heller idag.. får bli nästa vecka , med tre andra prov.. Matte , Etik , Barn - och ungdomssjukvård och Idrotts provet.. Vet inte hur jag ska hinna med allt:O menmen, får vila ut extra med älsklingen i helgen nu , så jag orkar något nästa vecka iallafall, och snart är det lov, eller snart och snart, typ tre veckor med ändå.. Påsklov (: och heeeeela lovet kommer spenderas med min man :) mwihihi, .. Imorgon ska vi till min svärsyster :$ mohaha, .. Och nu vill jag ha maaaaat =(.. Jävla prov och skola, vill hem till baby istället:( nu ligger han där, min lilla ängel :) och nannar , och andas helt tyst .. helt varm och goosig.. borde ligga där :( inte va här.. ohh.. Menmen .. Nu måste vi få ta maat ju :) ..

jag älskar dig Alen. <3

xoxo

your like a star.

Snart sleepi-time.. har fortf. mardrömmar när älskling inte ligger bakom mig och pussar mig på ryggen =( , och att vi vaknar mitt i natten , båda är törstiga.. men han är alltid så underbar och hämtar till mig med så jag slipper snubbla runt.. Så jävla mysigt att bara vakna och se han andas som en liten bebis, .. så jävla underbart :) finns ingen bättre känsla i hela världen än det.. Jah, och nu sitter jag här, har slutat tycka om att sova om jag får sova utan honom ..:P haha.. =) menmen, imorgon måste jag ta mig ända fram till lunds sjukhus för studiebesök på BUS.. woho.. jag måste upp kvart i sju >_> ohhh.. Längtar tills på fredag :) då ska jag och älskling min hans syster =D och då blir hon min , svärsyster, eller något.. Jah , iaf.. :) kmr bli skojskoj.. =) mwhihi, .. Sen resten av helgen blir med älsk, ska försöka träffa Becks ngn dag också på dagen när älsklingen forft. nannar, och söndag kväll blir hon Vicky med godis och wipe out =) .. Jah.. men nu ska jag gå och nanna , eller försöka iallafall.. =) ..

Jag har världens finaste och underbaraste man i hela världen =) .. <´3 i love you ..

<333


Have i told you lately that i love you, have i told you theres no one else above you, ease my troubles thats what you do, somehow you make it better, theres a love that divine, and its yours and its mine. <3





 


been there, done that

Mysdag igår med älsk. tittade på en skräck och en massa izet och början på en komedi.. =) mysmys.. sen så gick jag hem .. skulle upp tidigt.. Syster kom hem igår.. kändes konstigt.. van att hon inte finns där .. och nu finns hon där.. Vill ha min present =D=D=D .. haha .. Fick sovmorgon imorse iallafall..skönt.. Kom på att jag inte hade fått med alla jävla delar i mitt fördjupningsarbete om fosterdiagnostik.. Sucks.. känns som jag kommer få godkänt och inte mer.. och så kommer jag antagligen få kompletera .. Och så har jag inte etik bitar inne i mina apu uppdrag så det måste jag också göra plus dom två Ign från ettan.. så det är dubbelt upp nu.. vilket jag verkligen inte orkar med :O .. Försökte med matten nu, gick inte så värsta bra.. för JAG FATTAR INGET.. Sitter med Carro nu, vi dränker våra sorger i tystnad om att inte kunna ett skit i matte -_- Får jag ig i det så är jag så gott som körd.. Och det suger för jag försöker faktiskt :O konstigt nog , haha .. menmen , ska försöka få med dom etiska modellerna också i det fördjupningsarbetet på något sätt och lämna in i efterhand så jag iallafall har något underlägg för den kursen -_- .. Menmen , idag blir det bara hem o äta och sova sova sova massor.. kan inte göra så mycket nu mera med syster hemma .. tyvärr.. menmen .. Jah , .. jag saknar min underbara man, ..


xoxo

Ledig dag.. yeah right

Jaha , lite halvlång dag igår i skolan, menmen det gick väl hyfsat ändå tycker jag =).. Hade föreläsning av en sjuksköterska som jobbar på barnonkologin =) det var nog det enda bra med igår.. Sen var det hela vägen hem.. åt pizza , igen.. måste börja tänka till nu innan jag bara stoppar in mig en massa skit haha .. Jah.. blev inte hem till Alen igår.. var inte riktigt på världens humör heller så jag gick ner till vicky.. och där satt vi , en måndag kväll.. jag hon och hennes älskade mamma.. och rökte cigg efter cigg.. åt en massa godsaker , ( för att dampa ångesten ) och bara kollade på varandra.. det blev inte mycket mer än det, men mysigt var det ! .. Sen gick jag hem.. hem till sängen.. var så slut efter igår, och förrigår.. inget man vill komma ihåg.. Kunde inte somna ,.. ingen chans.. Något satt sig i huvudet och jag kunde inte få ro .. Drömde förrigår att en spindel klättrade på mig, en orange , med låna ben och stora ögon.. jag vaknade panikslagen och hoppade ner från sängen .. började skrika men insåg att det var bara en dröm,back to bed. Men igår hade jag bara förmycket att tänka på.. allt snurra runt i huvudet, .. Hjärnan har ett eget liv ibland (: höh. när jag ÄNTLIGEN somnar, vaknar jag igen av att pappa gör kaffe och äter , typ tre på natten.. Gick upp.. såg hur svullna mina ögon var, som golfbollar .. röda som blod av trötthet.. och jag bara skrattade åt mig själv.. såg ganska roligt ut endå. På torsdag har jag teori prov i idrott, helt onödigt.. men får ja ig på det får jag ig på kursen.. och det kan jag inte . Sugit. Idag kommer syster hem från USA.. har inte sagt ett ord till henne på tre månader nu.. Känns konstigt.. hon var borta, ja blev van vid det, .. hon fanns inte kvar och nu ska kom bara vandra in igen .. o_O jag hoppas verkligen hon har köpt skor till mig denna gången, haha.. Isf är hon välkommen ;D .. Sen kommer Alen.. hoppas jag iallafall och sen går vi från mig till honom.. sen blir det.. film film film .. och inget mer än film.. tror jag .. vet inte, får se .. Ledig idag, tvättat hela morgonen. Från åtta till.. jah.. två blir det väl.. Ledig dag? yeah right ..Vill bara sova.. försökte lägga mig igen med det gick ju inte .. Ska snart ner och hämta sista käderna sen .. äta , för då är middagen förhoppningsvis klar =) sen blir det hej till syster , sno mina presenter och hejsvej hem till alen .. I'll be back.

xoxo

mmhm.

Tråkig måndag, i skolan med Carro.. äcklig mat.. äsch , det var nog allt

baby .

Jah.. en stressdag kan man nog säga, helt i onödan.. Älsklingen följde aldrig med till farbror för att alla affärer stänger fem, och bion började nio, han orkade inte vara i stan typ fem timmar .. så jag åkte upp själv och åkte till farbror själv också. Vid fyra hade jag handlat ros och stuckit dit, jag stannade typ tjugo minuter för att hälsa på alla och va med min lille kusin som jag har saknat så sjukt jävla mycket ! :O.. anyways, efter tjugo minuter fick jag spel och bestämde mig för att gå, hade sjukt mycket tur med bussarna, ettan kom precis .. och åttan kom efter två minuter till triangeln.. =) så jag var hos älsklingen typ tio över fem . Så mysade vi med mat och izet.. och lite extra myspys.. Sen så tog vi bussen till stan .. Träffade ellen på bion, vi skulle köpa biljetter till Borta värst hemma bäst eller vad den hette =) Så hann vi prata lite snabbt.. Sen vandra jag och älskling vidare till macedonkan =) och åt, fast baby åt inte mycket =/ men ändå, jag gama in mig en massa som vanligt -_- .. Jah, sen gick vi tillbaka till bion, filmen var helt okej faktiskt.. trodde den skulle vara lite roligare men det är värd att se faktiskt =).. Förutom att vi hade två små horungar bakom oss, hon ena hade vitt hår o röd brunkräm och hon andra va bara allmänt missbildad.. så jag och älskling fick lite spel.. första gången vi bråkade tillsammans mot någon annan och inte varandra hahaha =D .. <3 njäh men, dom fick sitt så blev de knäppt tyst efter det =) så det var bra.. Sen gick vi, tog bussen, sjuan som kom direkt så fort vi kom till hållplatsen ( tur igen ! ;D )  till spelhuset där han spelar , ville se hur där såg ut .. jah.. det var ju inte precis som jag hade tänkt mig, jag trodde vi typ var i irak , haha :P men jah, fick iaf se det.. Sen kom åttan precis i södervärn när vi kom fram, ( bussarna loves me today :D ) .. Jah, sen följde älskling mig hem.. som alltid =) .. Jah, och nu sitter jag här , ska sova strax.. Skulle bara berätta om min supermysiga dag med älsklingen :) Tack baby, du är det bästa som finns, ! .. Jah, nu ska jag bara hoppa i säng och drömma om baby =D mwihihi.. Sovgott..

xoxo


<333


Jag älskar dig mer än något annat på denna jorden. !







Stress? Jo tack, jag vet.

Känns som det var lördag igår för att jag var ledig igår från skolan =) menmen , fick en extra dag, skönt.. Och sen börjar jag halv elva på måndag, ledig på tisdag, sovmorgon på onsdag för vi har arbetspass hemma från teckenspråk :) skönt skönt.. Igår blev det två filmer.. Den första var sådär.. Without a paddle eller vad den nu hette och den andra var döbra men dåligt slut.. det handla om att fem st som hade dött blev liemän osv.. Sjukt bra faktiskt :) ! .. Men slutet va typ helt så, konstigt.. men äsch .. Sen blev det myspys och mat :) .. hihi.. tjugo i tolv började jag redan bli dåsig i huvudet av sömnhet.. Så vi började vandra hem till mig, jag kom upp, la mig direkt.. men ändå kunde jag inte somna förren halv tre .. Riktigt jävla irriterande.. Och så går jag upp med världens huvudvärk halv elva imorse.. bra start på dagen :) Idag blir det stress dag.. Ska först städa och fixa mig själv, sen hem till älsklingen och titta en skräckis.. Sen ska vi på bio som börjar tio över nio , vi ska se hemma bäst borta värst eller vad den hette.. Sen mellan där ska jag hinna upp till stan, handla blommor och hem till farbror och hans fru och lämna dom för farbrors fru fyller år.. Så där kommer vara en stort mellanrum mellan skräckisen och bion.. så tänkte om vi skulle äta något innan =) Men jah, vi får se. älsklingen sover fortf. så.. Och jag börjar bli sååå pank nu asså. Har typ 200 kr och leva på till den 30;onde.. Och blommor är inte billiga idag.. och bussen kostar .. bara åt bussen kommer det gå åt 22 kr.. Ja, jag är snål.. =P .. Men jag hittar ett sätt och klara mig, om dom jävla 2000 lägger sig på kontot snart.. hoppas =) .. Men ja, nu ska jag äta frukost.. mysa med vovven framför tv;n och vänta på att min man ska vakna, nu börjar hunden gnälla, dags och kila iväg..


xoxo

for a beautiful lair.

Nu hoppas jag verkligen på att jag ska få in mina så önskade 2000 kr på kontot innan imorgon =) Har några planer på gång =) mwihih.. Igår blev det fem månaders mys =) med Izet, ÄNTLIGEN, och filmen Unborn och en massa annat myspys.. Och såklart hade svärföräldrarna varit så sjukt gulliga och tänkt på mig i thailand.. Så dom hade köpt en jättejättejätte fin disel tröja till mig, ROSA <3 .. Och jättefina blommor från thailand :) Blev jättejätteglad.. wihihi. Jah.. så lagade baby mat också :) Har redan planer på hans presenter till hans födelsedag som är om typ fem månader MEN tänk om det jag vill köpa inte finns kvar då:O?.. =( Det hade varit fett otur.. Men jah .. Får väl hoppas haha =) Och så måste jag komma igång med mitt solande igen .. på allvar. Har blivit vit som papper , svärmor o svärfar va svarta , asså , svarta.. då bestämde jag mig, så fort pengarna kommer in, då jävlar ska det solas med typ Vicky =D .. Menmen , idag blir det storstädning av lägenheten, ut med vovven en sista gång, laga någon god middag, sen ska jag iväg till älsklingen och mysa lite mer idag =) mwihih. Jah , det blir nog så hela kvällen, sen blir det sleepi-time när jag kommer hem.. Går det någon bra film idag?.. =/.. Missade 2 and a half men igår också.. Ångest. Men jah =) .. I'll be back!

xoxo

Fem månader. <3

Sitter i Skolan bredvid min pluggis Carro. Har sån jävla debatt skit i klassen, orkade inte sitta kvar o höra på alla sjukt tråkiga argument.. Så jag satt och gjorde klart min uppgift som faktiskt ska vara inlämnad idag =) höh. Så nu känns det skönt att ha den biten avklarad, har typ bara tre rester kvar som måste göras innan sommaren annars blir de IG och ingen semester eller något haha =P .. Men ja.. Så nu ska jag bara vänta tills babysen blir klar sen ska vi ut o ta lite frisk luft (: mwihih.. Ska bara häfta ihop mitt arbete först , blev helt stolt, två och en halv sidor typ, .. eller lite mindre kanske men ändå haha, och mitt fördjupningsarbete som jag började med igår jag har kommit en jävla bra bit på också om döva barn =) det går bra nu :) .. Och idag blir det hem till älsklingen för mina svärföräldrar kom hem inatt från thailand och jag har inte fått se dom på.. jah.. typ två veckor.. känns som evigheter =) Sen ska det firas fem månader också =) sen jah, det blir nog bara mysmys med älskling och izet som vi inte har tittat på på ungefär två månader, SAKNAT SOM FAN ! , Sjukt kul! :) Cant wait ! .. =) men jah , snart ska vi vandra iväg , ill be back !


xoxo

Onsdag.

Sitter i skolan med mina flickor :) Carro sitter såklart bredvid mig och snokar i bilddagboken, haha .. Malak säger att hon känner sig mobbad och komenterar för sig själv där och mumlar för sig själv.. =) nu skriker hon "uää omg så ful han är" hahahaha =) min lilla mongolid.  Ska med Carro in till malmö för hon ska ner i möllans källare och handla smink så nu försöker vi bara dra ut tiden genom att sitta vid datorn.. vilket inte tycks fungera. eller jo för malak för hon sitter och kollar bilder på förlovade män och komenterar dom för sig själv , eller högt säger hon fan vad fula dom är, men egentligen tycker hon att dom är skitheta för att dom är egyptier =) , fast hon tror verkligen att hon ska gifta sig med en palestinare :) Min malako är wierdo :) <33 Nu pallar hon inte kolla på jacobs jävla jhonny boy bilder , Lina slår på datorn och skriker vad fan är det som låter och malak säger att jag inte har något liv för jag skriver ner all skit dom gör =) Nu skyller Lina på malaks mobil . HAHAHAHA , nog den roligaste dagen på lägen, Malak dör av flabb och tycker jag är patetisk. och alla andra kommer hålla med, tror hon ja.. mohaha, Caroline snacka men jag hör inte :) börjar känna mig lite stressad av all folk och prat så jag råkade skälla ut några ettor nyss... Nu har jag skuldkänslor pga det och jag är suger på Thaimat.. har en konstig dag idag.. =) Nu är det typ tjugo minuter kvar tills bussen kommer, efter det ska jag hem , äta och ringa  runt, =) Det blir inte som planerat imorgon tyvärr..

Nu ska vi typ börja fixa oss, eller jag sen ska vi iväg =) mwihi..

xoxo

längta..

Dröjde ut dagen mer än vad det behövdes.. Var typ en timme sen.. Sa att jag satt i ett rum och pluggade, när jag faktiskt var hemma och sov, kunde inte gå upp, no way. Sen så hade vi ingen lärare efter kvart i tolv tiden.. för att Peter blev sjuk och gick hem.. så jag hade två timmars lektion sen kunde jag gå hem. Istället så stannade jag kvar till kvart över tre och pluggade lite , har inte fått något gjort på typ två veckor snart.. Debatt på torsdag PLUS inlämningsuppgiften om Fosterdiagnostik.. Usch.. Jobbig tanke menmen ändå.. Så nu känner man att stressen trycker på lite men det ska nog gå bra (: .. Fick en hel del gjort idag faktiskt.. Fattar bara inte hur debatten ska gå till =S .. menmen.. Ledig på fredag , skönt.. Sen börjar jag halv elva på Måndag.. Ledig på Tisdag och ska försöka få in ett studiebesök med Sanne på ett döv-dagis på onsdagen så jag får börja senare då med =) woho.. Sen är det typ påsklov vecka 15 eller något.. Inte så länge kvar, .. försöker jag iallafall intala mig själv haha.. Och mitt sug efter godis tycks inte sluta .. eller kaffe.. Ohh, det hade varit gott som fan nu asså.. Men jag orkar inte slita upp mig från stolen.. Skönt att ÄNTLIGEN få sitta ner.. Älsklingen städar hemma , han är så duktig , imorgon kommer svärmor och svärfar hem =) , sjukt bruna måste dom va .. Ska bli kul att se dom igen , det känns som evigheter sen jag såg dom sist..Måste börja sola solarium som fan nu denna veckan så jag hinner ikapp dom =D mwihihi.. Och så får jag såklart inte glömma datorkunskaps-uppgifterna , dom måste göras klart , innan V.17 för då går jag på praktik i en månad .. sen är det typ Sommarlov ju, LÄNGTA. gush, förmycket att tänka på =O .. Nu ska jag fan sätta på mitt kaffe för nu är suget bara starkare :) ,

xoxo

bara ett misstag.. ?

Tittade på Cops innan.. Fattar inte hur kvinnor kan ta med sina små barn när dom langar eller handlar droger =S fyfan.. Med en massa heroin sprutor i bilen fyllda med heroin.. Hur dum får man vara, ett barn på fyra - fem år kan lätt sätta den i armen för barn är nyfikna , av misstag kan dom sticka sig.. för dom förstår ju inte, dom fattar inte att deras mamma är en heroin crack - hora =S .. usch ne synd om barnen , såna människor borde fan födas typ utan livmoder och ja.. Och en mamma körde sin dotter som precis kommit ut ur fängelset till ett skumt område för att hora runt sig och få tag i lite pengar , hennes mamma vet hon prostetuerar och hennes mamma ljuger för dom och jah.. sjuka människor.. fyfan =S .. borde dö varenda en. Gush blir arg av att titta på sånt :( .. snart har det varit en timmes simpson sen när det är slut så är det  plugg som gäller , plugg plugg plugg.. Orkar inte =(.. men måste =) hi.. Fullt upp denna veckan.  . Sen blir det sova tidigt.. ska upp typ.. halv sju imorgon, bläääh. .







Simpson-time =).. Min mage är konstig.. allt känns helt konstigt nu igen =/. Det känns som typ.. man försöker något, men personen inte ser, eller inte vill se.. och så försöker man tills man har slut på krafter och nästan så man styr av all kämpande och all energi som har slösats på att personen för BORDE SE , inte ser.. Ja vill inte behöva påpeka allt , som det ska vara, som det borde vara, och inte bara enligt mig utan enligt , typ sådär.. alla utom dig eller något.. äsch jag vet inte.. Känns bara konstigt , allt känns fel. Ena dagen är du världens underbaraste och stöttar mig genom allt, gör mig så stolt över att känna dig att jag har lust och ställa mig på Sveriges högsta byggnad och skrika ditt namn och att jag älskar dig för att du är du.. Och ibland så undrar jag vart du har tagit vägen, ibland är du inte du.. Utan någon annan, känns som du ibland bryr dig mindre, eller så begär jag förmycket?.. Eller så är jag bara .. helt konstig, vi kanske är på olika spår? Vi kanske inte vill samma sak utav livet.. Vi kanske inte har samma mål alls, vi kanske inte vill uppnå samma saker båda två och då blir det svårt att kämpa emot motgångarna som kommer, när dom ändå bara kommer komma fler och starkare.. Kämpar jag bara för att det ska vara så,.. eller verkligen för oss?.. Jag vet inte, saker komplicerar sig hela tiden, det är irriterande att kolla på, försöka , men inte komma fram till något.. utan att bara , är som det är och då känner man sig riktigt sjukt hjälplös.. helt värdelöst att ens försöka.. så börjar man undra, .. är allt bara ett misstag?.. Har jag inbillat mig något så ologiskt att inte ens du kan se de, utan bara jag.. och bara jag blir besviken, om och om igen?.. Och du ser inte.. MEN NÄR DU VÄL SER.. så orkar inte jag.. och då sänker jag huvudet , och går vidare.. För då har ja gått över min gräns.. Jag vet inte, saker blir konstiga.. Först bra, sen sådär.. Sen efter det , .. så vet jag inte mer.. äsch.. Jag orkar inte bry mig mer om saker som .. inte är löna att bry sig om.. t.ex ditt sätt att vara.. Du kommer aldrig ändra på dig, oavsett vad.. But i still love you.. i really do.

Segt , =(

Sitter med älsklingsflickan i skolan nu (: Min caroline,..mwihihi.. skriver ut fakta om fosterdiagnostik.. öhm,.. tråkigt? JAA...!! Menmen .. tråkigt dag, måndag.. usch ne.. ångest .. men slutar om typ en timme.. hoppas jag iallafall..eller halvtimme. Äsch vet inte.. Bara tråkigt att vi har en hel vecka nu framför oss.. förutom fredag för då är vi lediga =) hemstudie dag.. woho.. Och så har jag fem månader med älskling så torsdag så det är ju perfekt !! =) men jah.. Nu måste jag typ läsa in tio onödiga sidor, välja ut min faktabit, skriva om den, analysera den.. reflektera den, och så.. jah.. först ska jag nog lära mig vad alla orden betyder sen kan jag fortsätta.. Och Caroline sitter bredvid och läsar om Stam Celler Forskning.. haha, dom har tydligen en egen advokat sa hon =) haha, man lär sig något nytt varje dag, speciellt av henne =) min lilla nöt. Jah.. sen är det hem och sova sova sova.. eller inte, får se :) blev kvar hos vicky hela kvällen igår också.. det blev pytt i panna och allt annat, en massa godis och den nya serien som går på tv, wipe out =) sjukt roligt.. men jaja =) lung och skön söndag, just what i need. och nu , baack to work.. =( anyways.. ill be back!...


xoxo

Fredag , lördag och söndag.

Fredag börjar segt. tidig morgon och lång dag, (känns det som , fast det är den kortaste) .. Trött som att jag inte har fått sömn på tre dygn åker jag hem och vill sova sova sova.. det blev en jobbig dag.. riktig jobbig dag. men den slutade bra tillsist.. men ändå .. usch ne.. Min så smarta ide att smyga mig hem till honom gjorde så allt blev bra igen.. det va kämpigt, men värt det.. Så blev det mys resten av fredags kvällen.. matlagning och tv o myspys.. Sen var det dags att vandra hem för jag skulle tvätta tidigt på lördagen.. =) så det blev en massa pussar och kramar och - "jag älskar dig" sen var det bara till att hoppa upp i sängen och börja drömma sig bort.
Lördagen började segt den med, .. vaknade alldeles förtidigt , skulle tvätta tolv och jag var uppe redan halv elva.. MEN jag hann göra klart allt som egentligen skulle tagit hela dagen, alltså tvätten klockan tolv, middag (till baby och mig) - UTAN ATT BRÄNNA UPP NÅGOT (:  och storstädning, ut med hunden två gånger. Älskling kom runt halv tre - tre. Så satt vi och åt, han tyckte det va gott =) blev glad, woho.. Sen gick jag sista rundan med vovven , medans Alen la avdeckad på soffan som en liten bebis och nannade =) haha.. Sen väckte jag han med en massa pussar, så begav vi oss hem till honom.. Hans syster kom och vi umgicks med henne =) skojskoj. Sen gick hon =( så var vi ensamma så gick baby och handlade så tittade vi på - min stora kärlek.. haha han va bäst när han gjorde den "koko" .. sen började Alen härma honom och jag tyckte det var så roligt att jag gick och kräkte.. haha.. jah.. Sen fick ja ont i huvudet och fick en hel - kropps massage av baby :) så sjukt sköönt det var ! =) .. Sen.. mysa vi lite och så.. sen somnade vi.. och vaknade av mardrömmar både samtidigt haha =) .. Jah.. Sen somnade vi om så vaknade jag lite för tidigt . Klockan nio på en Söndag. gush, städade och allt som vi stökade ner igårkväll.. Sen väckte jag baby med ännu fler pussar, så fixade han frukost =) SÖTNOS!! <3 .. Sen mysade vi lite mer.. Sen begav jag mig hem för jag hade tvätt från igår att fixa och nu ligger han och nannar som en liten baby, utan mig =( mwihihi.. Jah, helgen va helt enkelt riktigt underbar =)!

Ikväll blir det hem till Vicky , så långt som jag vet nu.. Sen hem och sova, skola imorron, blääh.

<333

xoxo

mwiihihihi =)

Kom och tänka på hur snabbt man vänjer sig vid saker.. Typ som när jag inte sover med Alen, känns helt.. fel =S ..Först sov vi, vaknade vid hans sida, såg honom andas, pussade han på pannan , gick och städade, sen la mig igen.. haha men när ja ska sova hemma och inte har honom där så.. känns det typ som att jag har förlorat ett ben eller något =S hur konstigt det än låter så känns det så.. wierdo.. Menmen =) jah.. Sjukt.. Saknar han så mktmktmkt.. Inte pussat på honom sen söndag morgon =( pophead. Men iaf.. så mkt med skolan nu, alla inlämmnings-uppgifter.. Alla ig prov som jag har omprov på.. Typ Religion och Samhällsprov imorgon.. ( ska bah göra samhällsprovet ) , kan typ öhm, inget i religion.. döö åt religion.. =( fanfanfan.. aja.. När jag lämnar in saker, så får ja VG och G.. men prov, katastorf =S glömmer hur mitt namn stavas ffs.. Riktigt jobbigt. Så är det sån jävla stress för vi får nya uppgifter hela tiden, nu är vi inne på religion och svenska A igen.. Så plus det som är ett arbete om Foster Diagnostik.. Allt ska jag kunna, nackdelar , fördelar , varför.. finns det  någon religion som talar emot det.. Hur man gör, finns det några kvar ? Varför gör man det?.. Riskerna med det? .. blablabla.. kom igång idag, .. lite iallafall , med inledningen.. woho.. =( sucksucksucks, orkar inte bah, är inte särskilt motiverad just nu, för något .. o_O har börjar halv elva varje dag enda tills nu denna veckan, kroppen chockerades :P så jag somnade i skolan istället och väcktes av att mich stod o klappa mig på rumpan, myspys =) haha.. Skulle solat men nej , inte ens det har jag tid med.. så kommer jag hem så är det Ris med kött o sånt till middag, och JAG HATAR RIS, SÅ SJUKT JÄVLA ÄCKLIT :| ( om det inte är curry med, då är det undantag! ) annars tkr jag att det är så förbannat äckligt asså. så jah, tur att ja sparade mina nudlar från igår.. har ett packet kvar, och något annat orkar jag inte göra.. buh.. och nu ska baby handla fettis - mat till sig.. men .. oh.. jag vill också.. fast han bor så långt borta =( typ hela sju minuter och gå.. så det orkar jag inte.. Vad sjukt många val man gör egentligen om dagen.. =O  , typ detta är ju ett , - "ska ja gå och kissa? eller ska jag göra det om en kvart " - Njeh, orka, ja väntar .. DÄR ÄR ETT, bara en sån liten sak blir typ.. en elefant för mig i huvudet =S .. blir helt fusterad av allt , gush.. förmycket grejer på gång nu. menmen , igår blev det solning och i förrigår.. fast ja ville idag med.. fan.. nu ångrar jag mig :P haha aja.. I helgen blir det myspys med älsklingen ! =) och såklart en stund med becks med ! =) mysigt.. längta =)

Jah, nu får jag nog snart ut med vovven sen får jag sätta mig ner och plugga.. jag har iallafall tagit till mig och mejlat Lena , som sanne har tjatar på mig att göra i en vecka.. det gjorde jag idag, lite sent, men bättre än aldrig =) får börja komma igång nu igen ffs ! =)

xoxo

i miss u ,.

Känns som evigheter sen jag skrev, det kanske det var.. I dont know.. Anyways .. haft mycket för mig.. och glömt att göra hälften menmen.. Förra veckan åkte älsklingens föräldrar till thailand.. lucky -_- och vi fastnade här.. så i helgen bestämde jag mig för att göra honom sällskap.. På fredagen kom jag och lämnade av några saker, sen gick jag till becks för att vi skulle käka pizza och ta de lungt någon timme - två för vi inte hade sett på ett tag. Som tur var hade pappa skickat in pengar på kontot så jag mådde SUPERBRA den dagen =D .. Baby följe med till gatan sen skulle han träffa några kompisar och fixa dricka till på kvällen, så i min ensamhet vandrade jag hem till becky där vi drack kaffe, tittade på tv och åt pizza.. Runt tio ringde ja mamma och tyckte synd för hon var ensam, det satte sig på mitt samvete och jag ville såklart gå hem , men det gjorde jag inte (: hö.. kände mig taskig men pappa kom halv elva så .. Anyways , sen var det bara att vandra hem till babe igen , ensam.. 10 på natten kolsvart vid tågbanan.. snacka om att jag var rädd och ringde batte .. så hade jag något att göra påvägen iallafall.. Hon fick mig på andra tankar , .. Efter tjugo minuter var jag framme hos babe.. han mötte mig därnere så gick vi upp.. jag hade fixat vin och baby hade fixat vodka , .. Så va de vi fyra, alltså jag , vinet , älsklingen och vodkan och tvn såklart =) Så spenderade vi vår fredag tillsammans, sen var den hopp i sängen .. sleepi-time =) jag var dödstrött.. och såklart vaknar jag helt cp tidigt.. och började städa hela huset, .. jah.. så när baby vaknade blev han lite små besviken att jag inte väckte honom men det ville jag inte göra för han sov så djupt , så gick jag hem och gick ut med vovven en snabb runda.. sen skulle mamms och papps ut den kvällen och festa.. och jag som va lite halv bakis fick äta pizza.. IGEN.. det gick inte bra.. jag ställde den på sidan och gick och duschade, sen var det hela vägen hem till babe igen, som också hade beställt pizza.. o_O så jah, fettmat hela helgen, woho..? nooot.. menmen iaf , sen var det exakt samma sak på lördagen , förutom att vi lagade mat, åt , drack, tittade på film.. och jag somnade på honom.. sen när han sa älskling ska vi gå till sängen, så for ja upp så sjukt fort.. att ja själv inte hann reagera.. och hoppade in i sängen.. tog inte tio minuter och jag sov djupare än djupast.. var så rött.. Söndagen började stegt.. Vi gick upp, TILLSAMMANS.. väckte baby på mitt speciella sätt (: just for u (a) haha.. Sen så skulle han ner o handla o ja skulle hemåt.. behövde vila och så.. Senare blev det inte mycket.. tror jag.. eller jag gick nog ner till vicky en stund.. kommer inte riktigt ihåg.. iaf.. sen var det skola på måndag.. såklart har degat i tre dagar nu, och ligger efter en hel del.. imorgon är det dags att skräpa sig , på riktigt.. o_O usch bara tanken ger mig rysningar.. haha.. jah, sen blir det väl en lugn dag på fredag med film och baby..=) lördag blir nog sova med han, sjukt svårt att sova utan honom efter den helgen, saknar han döö mycket =(  men jag tvättar på lördag 12.00 o om ja ska sova där från fredag måste ja upp halvtio, o de är ÅNGEST.. =) så poop on that.. jah.. det var det.. enjoy!

och idag blev det stan, smink och thaithai med becks ! myspys =) !

xoxo

RSS 2.0